Films & Series

En we zijn los: er zijn nu al twee nieuwe kandidaten in het Big Brother huis

Als je ons volgt, dan ben je waarschijnlijk net zoals wij fan van reality shows. You go girl! Misschien ben je dan ook wel nét zo enthousiast over het feit dat Big Brother 2021 ein-de-lijk daar is! Na twintig (!) jaar wachten is realityserie Big Brother sinds afgelopen maandag terug op televisie. Honderd dagen lang worden de deelnemers opgesloten in een luxe villa, terwijl ondertussen álles wordt gefilmd. Perfect script voor de nodige juice dus.

Big Brother 2021: duimpje omhoog betekent seks

Big Brother is watching you. Yay. De Nederlandse versie van dit super toffe programma is eindelijk weer van start gegaan. Wij zijn excited en zaten gisteravond smachtend voor de buis. Kom maar door met die drama! Opvallend vonden wij sowieso een bepaalde regel in dit verse seizoen van drama paradise. Om er zeker van te zijn dat alles met toestemming gebeurt van twee kanten, is er een nieuwe regel ingevoerd: de deelnemers moeten eerst hun duim opsteken naar de camera voordat ze van bil gaan. Zo weten de makers tenminste of de seks vrijwillig is en of er dus niemand gedwongen wordt. Heel slim! Dit is niet de enige nieuwe regel die bij Big Brother 2021 is ingevoerd. In de villa is geen sterke drank te vinden. Alcohol drinken mag alleen in het weekend na 19.00 uur of tijdens een feestje. Zo krijgen we dus geen heftige dronken taferelen, in ieder geval niet on purpose van de makers!

Nieuwe kandidaten in Big Brother 2021

Aan het einde van de tweede aflevering van de show komen er nieuwe kandidaten de villa in. Dat wordt dus smullen de volgende keer! De nieuwe kandidaten van Big Brother 2021 zijn de 57-jarige Els en de 30-jarige Nick. De pittige Els uit Dronten werkt als teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze met mensen om moet gaan. Gaat ze ook de boel leiden in de villa, vragen wij ons af! Els heeft twee kinderen, maar wil tijdens het programma niet te veel zorgen voor haar mede-kandidaten. Okay babe! De Vlaamse Nick is DJ en stond voor deze job al vijf keer op festival Tommorowland. Hij is dus wel een spontane guy. Hij kan weleens de grapjas van de groep worden, don’t you think? Nick is bereid om heel ver te gaan om zijn gelijk te krijgen, of om Big Brother 2021 te winnen. We will see of hem dat gaat lukken 😉

View post on Instagram
 

View post on Instagram