News

Juicy gossip: ‘Sonny moet Temptation Island gedwongen én zonder Jaydi verlaten’

Aah! Zijn de roddels dan toch waar? Alles lijkt erop te wijzen dat Soleris in de volgende aflevering Temptation Island gaat verlaten. Cute. Ook Sonny zijn exit lijkt dichterbij te komen. Lees je mee? 

Juicy gossip: ‘Sonny moet Temptation Island gedwongen én zonder Jaydi verlaten’

Gossip queen FawryNotSawry beweert dat Sonny Temptation Island in zijn eentje gedwongen moet verlaten. Wow. Wat de reden van zijn vertrek is? Nou, Sonny en Jaydi zouden tijdens de opnames helemaal geen relatie meer hebben… Oei. Ja, de roddel gaat dat de twee ‘doen alsof ze nog samen zijn’, om een beetje extra bekendheid te krijgen. Wait what?! Dat is nog eens juicy gossip, right? Of deze roddel waar is, dat moeten we nog even afwachten. Als je het ons vraagt, dan kan het zomaar eens a true story zijn. Want, Sonny deed in de eerste aflevering wel hele heavy uitspraken voor iemand die een relatie heeft. ‘Ik wil de hele tafel proeven’, ‘in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben’ en ‘kijken mag, likken ook’. 

Koffers pakken

Volgens FawryNotSawry moet Sonny van RTL in aflevering 7 of 8 zijn koffers pakken en met een enkeltje het prachtige Italië verlaten. Waarom Jaydi dan wél mag blijven is nog onduidelijk. We kunnen er maar op een manier achter komen: Blijven. Kijken! En wij houden je natuurlijk graag op de hoogte ;). 

View post on Instagram
 

 
FawryNotSawry kreeg wel meer juice toegestuurd over de koppels. Lees het hier!
Bron: vivaBeeld: RTL

Must reads 👀