Beauty

Christmas on fleek! Dit zijn de kerst make-up trends van 2020


Oké, je staat deze kerst misschien niet te hossen op de bar. Maar dat betekent niet dat jouw look niet on fleek hoeft te zijn deze kerst. You never know what happens. Juist nu heb je alle tijd om de perfecte look te creëren. Hieronder lees je alles over dé kerst make-up trends van 2020. Tipje van de sluier: it’s all about big, bigger, biggest

Dit zijn dé kerst make-up trends van 2020

Ga voor foxy eyes. Mét glitters

Met highlighter hebben we wat afgeshaped, dit jaar. Dacht je dat je alles snapte, kwam de foxy trend! In het leven geroepen door de zusjes Hadid, die van zichzelf al blessed zijn met amandelvormige ogen. Maar méér, dat is het toverwoord voor de kerst make-up trends van 2020. Dus het shapen van je ogen – de foxy trend – aangezet met glitters. Een dreamy eyelift! Hoe? Check je hier! 

View post on Instagram
 


Een blauwtje gelopen

Ben je helemaal fan van een all natural look? Dan brengt deze trend je misschien ietsiepietsie buiten je comfortzone. Blue is the new black én brengt meer kleur in jouw leven. Ga naar de winkel voor een blauw oogpotlood, trek een strakke rechte lijn of wing boven je oogleden en tadaaa: dé kerst make-up trends van 2020. Of je nou gaat voor donkerblauw, baby blue of turkoois, no problemo. Jij shinet harder dan je kerstboom tijdens het kerstdiner dit jaar. 

View post on Instagram
 


Kammen maar, die brows van je

Dat big brows booming business zijn, wisten we al een paar jaar. Oud nieuws, zou je denken. Scheelt weer heel wat gepruts met je ieniemienie pincet. Máár, wie dacht dat je je brows lekker mag laten verloederen, heeft het helemaal mis. Ze hebben juist liefde en aandacht nodig. Hoe? In de vorm van een wenkbrauwborsteltje en een flinke dot gel. Want ja, je mag ze lekker omhoog kammen. Zo wild mogelijk, dat hoort bij de make-up trends van 2020. En die gel zorgt er dan weer voor dat je niet om de tien minuten hoeft te checken of je haar nog rechtovereind staat ja of de nee. Handy. 

View post on Instagram
 


Big, bigger, biggest. Say yes to the lash! 

Nu je in public places overal een mondkapje moet dragen, kun je je maar beter focussen op je ogen. Een glimlach zie je niet door dat lapje stof, maar als je ogen stralen, versier je ook mét mondknap die knappe boy in de supermarktgangen. Hoe je dat doet? Met grote wimpers natuurlijk. De kerst make-up trend van 2020: big, bigger, biggest. Nu kun je gaan pielen met nepwimpers, maar je kunt ook gewoon kiezen voor een goede primer. Succes gegarandeerd. 

View post on Instagram
 


Glitters op je muil 

Corona brengt genoeg ellende met zich mee, maar er is één groot voordeel. Deze kerst hoef je je irritante oom, plakkerige tante of naar knoflook ruikende achterneef dus mooi niet te zoenen. Blijft die rode lipstick van je dus véél beter van zitten. Draag je altijd al rood en wil je met kerst iets extra’s? Ga dan voor een red lipstick met glitters. Past prima bij een no make-up make-up look. Niks meer aan doen. En onthoud: big, bigger, biggest. Met deze kerst make-up trends voor 2020 sluit jij dit rare jaar af met een knaller…

View post on Instagram
 

Beeld: Pixabay