News

Temptation Island 2020 kijkers zijn niet zo te spreken over deze bijzondere deelnemer 

Woehoe! Zaten jullie gister ook op de bank, om al een gek de eerste twee afleveringen van Temptation Island 2020 te kijken? Wij wel! Wat waren die afleveringen al juicy, right? En wat presenteerde Monica Geuze goed. Yes, fangirls overhere. Be aware, want er komen spoilers aan. 

Temptation Island 2020 kijkers zijn niet zo te spreken over deze deelnemer 

Wie ons gister het meest zijn opgevallen tijdens Temptation Island 2020, zijn Sonny en Jaydi. Deze cuties zijn al eens eerder op tv geweest. Je kan ze namelijk kennen van het programma Wereldreis op Wielen. Why zij ons het meest opvielen? Nou, Sonny die deed nogal, eh, bijzondere uitspraken in de eerste afleveringen van Temptation Island 2020. “Ik ben ook wel zo spiritueel dat als ik haar niet meer gelukkig maak en zij mij ook niet meer: wat moeten we dan? Als we een vriendschap kunnen overhouden en deze drie jaar kunnen koesteren, dikke prima. Het is absoluut niet de bedoeling dat we als vijanden uit elkaar gaan.” Au?! 

Put a ring on it

Dan heb je natuurlijk nog de andere drie koppels. Bij deze stelletjes lijkt de romance wat serieuzer te zijn. Sorelis en Marco zijn zelfs so serious, dat ze een ring hebben meegenomen naar Temptation Island 2020. Ja, een trouwring dus. Wow. Maybe komen er na dit spannende liefdesavontuur in het prachtige zonnige Italië, wel twee Temptation Island 2020 bruiloften. Oeh. Sorelis we are rooting for you. Want hij is toch wel écht de teddybeer van dit seizoen, right? Nog even terug naar die ringen, want beide boys hebben precies de zelfde gekocht. Wow. Hoe toevallig?! Cutie Marco is hoe dan ook overtuigd van zijn relatie “voor mij is Denise echt de ware. Hiermee wil ik haar laten zien dat ik niet meer twijfel.” We like those words

Twitter gaat los 

Niet iedereen was te spreken over de Temptation Island 2020 deelnemers. Of laten we zeggen over een deelnemer. Oei. Niet alleen wij, maar ook de kijkers vielen over de bijzondere uitspraken van mister Sonny Boy. Wat er dan werd gezegd? Nou, hieronder kun je een aantal tweets lezen. But guys, maybe moeten we Sonny nog een kansje geven. Want, zeg nu zelf dit waren pas de eerste twee afleveringen… Wij kunnen niet wachten op de rest. Aah. 

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

 

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: RTL

Must reads 👀