Films & Series

Bingen maar: dit zijn de 10 best bekeken films ooit op Netflix

meest-bekeken-netflix-originals

Is jouw lijst op Netflix ook zo lang? Na minutenlang scrollen zet je dan toch maar weer een serie op die je al drie keer eerder hebt gezien. Zonde! Netflix produceert namelijk zelf ook veel goede content: Netflix Originals. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij de 10 best bekeken Netflix Original films voor je op een rijtje gezet. Happy movie night!

10. The Irishman: 214,5 miljoen uur bekeken

We trappen het lijstje af met The Irishman. Deze film heeft maar liefst 10 Oscarnominaties op zijn naam staan. Wow! Maar dat kan ook bijna niet anders met de beroemde regisseur Martin Scorsese. Het verhaal gaat over huurmoordernaar Frank Sheeran, die terugkijkt op zijn leven.

Watch on YouTube

9. The Kissing Booth 2: 209,3 miljoen uur bekeken

The Kissing Booth 2 is een film die al snel onze favoriet werd. In het tweede deel volgen we Elle, die een beslissing moet maken over naar welke universiteit ze gaat. Ondertussen probeert ze haar lange afstandsrelatie met Noah in stand te houden. En dit allemaal terwijl ze gevoelens krijgt voor een klasgenoot. OMG!

Watch on YouTube

8. Murder Mystery: 73 miljoen kijkers

Op nummer acht van het Netflix Originals lijstje staat de komedie Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler. Tijdens hun reis naar Europa moeten de twee een moord op het jacht van een miljardair oplossen. De perfecte combinatie tussen een mysterie en een komedie!

Watch on YouTube

7. The Adam Project: 233,1 miljoen uur bekeken

Deze spannende sci-fi film vertelt het verhaal van tienerjongen Adam Reed, die nog steeds rouwt om zijn vader’s onverwachte overlijden. Maar alles verandert wanneer hij op een dag in de garage stuit op een oudere versie van zichzelf.

Watch on YouTube

6. Enola Holmes: 189,9 miljoen uur bekeken

Actrice Milly Bobby Brown kennen wij natuurlijk allemaal als Eleven uit Stranger Things. Nu heeft ze voor het eerst een hoofdrol in een film te pakken als Enola Holmes. Ze speelt hierin het zusje van Sherlock Holmes (gespeeld door de knappe Henry Cavill) en gebruikt haar speurderstalent om haar vermiste moeder te vinden.

Watch on YouTube

5. Red Notice: 364 miljoen uur bekeken

Deze actiekomedie wil je niet missen! Maak je klaar voor “Red Notice”, waarin Interpol-agent John Hartley de opdracht krijgt om ‘s werelds meest gezochte kunstdief op te sporen. Maar wacht even, het verhaal neemt een onverwachte wending als Hartley en de beruchte zwendelaar Nolan Booth gedwongen worden om samen te werken.

Watch on YouTube

4. 6 Underground: 83 miljoen kijkers

6 Underground heeft wel een héle leuke hoofdrol, namelijk hottie Ryan Reynolds. In de film moet een speciaal samengesteld team van zes personen (Ryan is number 1) een dictator uitschakelen. Het is een spannende missie vol met actie. Een leuke film dus om te kijken met je boyfriend.

Watch on YouTube

3. Purple Hearts: 228,6 miljoen uur bekeken

Deze hartverwarmende film vertelt het verhaal van Cassie Salazar, een aspirant-zangeres en songwriter, en Luke, een stoere Amerikaanse soldaat. Ondanks hun totaal verschillende achtergronden en tegen alle verwachtingen in, worden ze hopeloos verliefd op elkaar. Maar dat was niet de bedoeling, ze zouden het eerst alleen maar voor de show doen.

Watch on YouTube

2. Bird Box: 282 miljoen uur bekeken

Op nummer twee van het lijstje met Netflix Originals staat de spannende film Bird Box. Het verhaal klinkt nogal bizar. Er is een duistere kracht die ervoor zorgt dat het grootste gedeelte van de bevolking zelfmoord pleegt.  Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) heeft het – tot nu toe – nog overleefd. Zij probeert haar gezin in veiligheid te brengen. Als jij wel weg bent van een beetje horror, is dit iets voor jou.

Watch on YouTube

1. Extraction: 231,3 miljoen uur bekeken

Bovenaan de lijst van Netflix Originals staat Extraction met in de hoofdrol hottie Chris Hemsworth. Nu horen we je denken: dat is reden genoeg om deze film te bekijken. And you’re right. Maar het verhaal is het ook waard. Chris speelt Tyler Rake, die naar Bangladesh moet om de ontvoerde zoon van een drugbaas te redden. Spannend! En goed nieuws: deel twee van Extraction is inmiddels bevestigd.

Watch on YouTube

Beeld: netflix: the kissing booth 2