Films & Series

Bingen maar! Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Originals-series ooit

netflix-originals

We hebben we zoveel tijd gehad om al onze favoriete series en films te kijken.  Lucky us, want Netflix produceert zelf hele toffe series waardoor jij lós kan met je Netflix abonnement. Wij hebben de 10 best bekeken Netflix Originals-series voor je op een rij gezet! Happy binging! 

1. Netflix series: Stranger Things

Dat Stranger Things op nummer één staat is niet zo gek. De serie werd meteen ontzettend populair. Er zijn inmiddels drie seizoenen van deze Netflix Originals te zien en seizoen vier is bevestigd. Yay! Het verhaal gaat over een groep kinderen. Op een dag raakt een jongen uit de groep vermist. Zijn vrienden willen hem vinden, maar tijdens de zoektocht komen ze oog in oog te staan met duistere krachten…

Watch on YouTube

2. Netflix series: The Umbrella Academy

Deze Netflix Originals vertelt het verhaal van zes broers en zussen met bijzondere krachten. Na het overlijden van hun vader komen er schokkende familiegeheimen boven tafel en daarmee een dreigend gevaar voor de mensheid. Oei! Er zijn twee seizoenen van de serie op Netflix te zien. Heb je ze al gezien? Niet getreurd! Seizoen drie is officieel bevestigd.

Watch on YouTube

3. Netflix series: Dark

Op nummer drie staat een sciencefiction die ongeschikt is voor mensen die niét houden van sinister verhalen. In deze Netflix Originals proberen vier verschillende families te ontrafelen wat er gebeurd is met een vermist kindje. Tijdens deze zoektocht ontdekken zij een schokkend mysterie. Alle drie de seizoenen kun je nu lekker bingen. 

Watch on YouTube

4. Netflix series: The Witcher

The Witcher is gebaseerd op een boek en een videogame. In deze Netflix Originals neemt hottie Henry Cavill de rol aan van Geralt of Rivia. Hij jaagt op verschillende soorten monsters. Deze serie is perfect als je een lover bent van fantasy! Het eerste seizoen kwam vorig jaar uit en het tweede seizoen is inmiddels bevestigd.

Watch on YouTube

5. Netflix series: Lucifer

Ben je in de mood om een lange serie te bingen? Dan is Lucifer misschien wel iets voor jou. Er staan namelijk al vijf seizoenen online! In de serie verhuist de duivel naar Los Angeles om daar een nachtclub te openen. Seizoen zes is in the making en dit zal het laatste seizoen zijn. Extra van genieten dus!

Watch on YouTube

6. Netflix series: Narcos

Narcos is een waargebeurd verhaal over drugsbaron Pablo Escobar. Het derde en laatste seizoen van de Netflix Originals-serie kwam drie jaar geleden uit. Heb jij alle afleveringen al gekeken? Dan hebben wij goed nieuws: Narcos heeft een vervolg, Narcos: Mexico. Het vervolg gaat niet meer over Pablo Escobar, maar over een drugskartel in – jawel – Mexico. Een leuke tip voor wanneer je Narcos al kent!

Watch on YouTube

7. Netflix series: Warrior Nun

Warrior Nun is een spannende serie die je het liefste in één keer kijkt. Deze Netflix Originals gaat over Ava, een weesmeisje met superkrachten. Zij is de uitverkorene voor een sekte met nonnen. En deze nonnen zijn bijzonder: zij jagen namelijk op demonen. Op dit moment is er één seizoen uitgebracht. Heads up voor alle fans: seizoen twee is bevestigd.

Watch on YouTube

8. Netflix series: La Casa del Papel

Deze Spaanse serie is in het Engels te vinden onder de naam Money Heist. In deze Netflix Originals proberen een aantal dieven de beste overval ooít te plegen. Het plan is om 2,4 biljoen (!) euro te stelen van de Koninklijke Munt van Spanje. Zal het ze lukken? Je kunt de vier seizoenen bekijken op Netflix. Het laatste seizoen is inmiddels ook bevestigd. Yay!

Watch on YouTube

9. Netflix series: The Last Dance

The Last Dance is een docu-serie over de legendarische basketballer Michael Jordan. In de tien afleveringen zie je hoe Michael een superster werd, inclusief nooit eerder vertoonde beelden. Inspirerend!

Watch on YouTube

10. Netflix series: She-Ra

Deze laatste Netflix Originals in dit rijtje is misschien een verrassende. She-Ra is namelijk een cartoon voor kinderen. Toch is deze serie zó goed bekeken dat het een plek in de top tien heeft gekregen. Het gaat over de heldin She-Ra die een magisch zwaard heeft gevonden.

Watch on YouTube

Heb je meer zin om een film te kijken? We got you! Eerder hebben wij al de top 10 best bekeken Netflix films ooit op een rijtje gezet. Veel kijkplezier!

Beeld: netflix

Must reads 👀