Films & Series

Dit is alles wat we weten over Temptation Island 2020

Nog heel even en dan komt het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave eraan! De opnames zijn op dit moment in volle gang in het romantische land Italië. Als er een plek is waar je verliefd kan worden, dan is het daar wel! Het nieuwe programma zal gepresenteerd worden door niemand minder dan de besties Monica Geuze en Kaj Gorgels. Er gaan op dit moment een hoop geruchten rond over wie er misschien wel mee doen. Wij praten je bij.  

Temptation Island Love or Leave: het eerste koppel

De geruchten gaan dat het eerste Temptation Island 2020 koppel bekend is. Shownieuws denkt namelijk te weten dat dit Sonny Lorenzo en Jaydi de Dubios zijn. Dit duo zou je kunnen kennen van het Net5-programma Wereldreis op Wielen. Of ze ook echt mee doen, dat is nog even afwachten!

View post on Instagram
 

 

Love or Leave: Temptation Island 2020 verleiders 

Ook over de singles A.K.A de nieuwe verleiders gaan heel wat geruchten rond. Zo exposed Temptation Island-goeroe Michella Kox een paar mogelijke singles via haar Facebook. Op haar pagina schrijft zij dat ene Robin van Asseldonk mee zal gaan doen. Robin heeft namelijk laten weten dat hij drie weken onbereikbaar via iedere vorm van media zal zijn. Ook van cutie Daisy Piras denkt Michella Kox het zeker te weten! Daisy gaat namelijk drie weken naar Italië. Om persoonlijke redenen kan zij haar telefoon niet meenemen. Als dat niet verdacht klinkt ;).

Oké ook de eerste vrouw van Temptation !!! VOLGENDE WEEK NA HET WEEKEND ZAL IK NOG MEER POSTEN !!! Maar deze vrouw gaat ook ff 2”3 weken off en naar Italië om te groeien 😂✌️

Geplaatst door Michella Bregje Laurentien Kox op Donderdag 10 september 2020

 

Nou ik kan jullie wel de eerste verleider geven 1000000 procent !! Tis nog niet veel maar hou mijn fb en insta maar in de gaten want ik ben sneller dan snel 😂✌️🤷‍♂️

Geplaatst door Michella Bregje Laurentien Kox op Donderdag 10 september 2020

Nieuwe variant van Temptation Island: Love or Leave 

Dit Temptation Island seizoen zal er iets anders uit gaan zien dan je gewend bent. Het draait deze keer niet om de verleiding, maar om échte liefde. De deelnemers gaan er namelijk achter proberen te komen of hun loved one wel de ware is. Er zullen dit jaar geen verleiders rondlopen, maar singles die zelf ook echt op zoek zijn naar liefde. Dit concept komt je misschien bekend voor, het programma zal gaan lijken op Temptation USA. Wij zijn alvast súper exited en kijken uit naar de eerste afleveringen. 

Bron: Shownieuws, Michella Kox | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀