News

Vergeet high-tea: de High Ice Cream is perféct voor de zomer

Tijdens de zomerdagen is een high tea waarschijnlijk niet iets waar je op zit te wachten. Maar een high ice cream? Dat klinkt al een stuk aantrekkelijker. Perfect voor een beetje verkoeling en ook nog eens super lekker. En handig, want op die manier hoef je niet meer te kiezen uit al die heerlijke smaken die in de ijsvitrine liggen. Je neemt ze gewoon allemaal ;-).

Geen scones met clotted cream, brownies en potten vol met thee, maar vooral veel ijs, ijs en ijs. De High Ice Cream is het perfecte idee voor iedereen die gek is op ijs, en tijdens deze warme dagen wel wat verkoeling kan gebruiken. Bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar in Breda merkten ze waarschijnlijk dat veel mensen het lastig vonden om een keuze te maken uit al die heerlijke ijssmaken, dus bedachten ze de High Ice Cream. Een heerlijk idee, vinden wij!

High Ice Cream

Je kunt kiezen uit verschillende varianten. Zo kun je voor 10 euro per persoon de kleine ijsproeverij bestellen, met 9 smaken italiaans schepijs. Maar je kunt ook de grote ijsproeverij bestellen, met 18 verschillende smaken voor 15 euro per persoon.  Naast heerlijk ijs krijg je ook verschillende toppings, sausjes en fruit geserveerd. Zo kun je er helemaal je eigen feestje van maken, en het zo gek maken als je zelf wilt. Hebben!

View post on Instagram
 

Must reads 👀