Films & Series

Deze series en films zijn nieuw op Netflix in augustus #1

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee en Netflix. Wat zouden we toch zonder Netflix moeten? Maar net als met vrienden is er ook een tijd van komen en gaan bij series & films. Elke maand worden er series en films verwijderd, maar verschijnen er ook weer nieuwe titels op Netflix. Girlscene zet iedere keer alle series en films die nieuw zijn op Netflix voor je op een rij.

Nieuwe series Netflix augustus:

1. Selling Sunset (vanaf 7 augustus seizoen 3)

Na twee seizoenen gevuld met huizen van miljoenen dollars, komt Netflix met seizoen 3 van de serie. In voor een populaire reality tv-show? Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de serie iets wegheeft van The Hills, Laguna Beach en FYI. Dat komt namelijk omdat ze dezelfde makers hebben!

2. Sing On! Germany (vanaf 7 augustus)

In deze karaokewedstrijd, gepresenteerd door Palina Rojinski, moeten deelnemers goed kunnen playbacken om een flink bedrag van 30.000 euro te winnen. In voor een karoake-avond? Dan is dit een geweldig programma voor jou om te volgen.

3. The 100 (vanaf 11 augustus, aflevering 10 van seizoen 7)

In seizoen 7 beginnen de overlevers aan hun laatste reis. Ja, dit is het laatste seizoen van de serie… Hoe het afscheid van Clarke Griffin en haar vrienden precies verloopt? Daar hebben we nog geen antwoord op. Gelukkig bestaat er een trailer.

4. Dirty John (vanaf 14 augustus seizoen 2)

In het eerste seizoen was er duidelijk een einde aan het verhaal. De tweede release draait dan ook niet meer om John, maar om een vrouw, genaamd: Betty Broderick. Ze heeft haar twijfels over haar man Dan, die misschien vreemdgaat met zijn assistent. 

5. Teenage Bounty Hunters (vanaf 14 augustus)

Een film met veel humor. Twee tienermeisjes Sterling en Blair zijn tweelingzussen en hebben een aparte hobby. Naast hun schoolleven zijn ze namelijk ook nog eens bounty hunters. Ze zoeken mensen op die gezocht worden door de politie. Spannend, maar ook zeker lachwekkend!

Nieuwe films Netflix augustus:

1. Prom Night (vanaf 2 augustus)

Hou jij wel van een horrorfilm? Dan zit je bij deze film zeker op het goede adres. Donna gaat met haar vriendinnen naar het eindejaarsbal van school. Alleen haar avond wordt al snel verpest door een moord en dat is wel een bekende, waarvan Donna dacht dat hij allang dood was. Kan ze hem ontkomen?

2. Beyond the Lights (vanaf 2 augustus)

Toe aan een romantische film? Noni Jean is een muzikante en staat op het punt bekend te worden. Alleen door de succes heeft ze ook veel druk op haar staan en daarnaast ontmoet ze een politieagent Kaz. Natuurlijk ontstaat er meer dan alleen vriendschap. 

3. Mean Girls 2 (vanaf 5 augustus)

We kennen allemaal Mean Girls inmiddels wel. Een lekkere high school-film, waarin er vriendschappen ontstaan en verbreken. Er is geroddel en er zijn groepjes waar je als nieuwkomeling graag bij wil horen. Een lekkere humoristische tienerfilm, wellicht herkenbaar?

4. Work It (vanaf 7 augustus)

Quinn wil graag naar de beste universiteit, maar daarvoor moet ze een aantal punten behalen op haar school. Ze moet dus punten scoren en één activiteit die veel oplevert, is het deelnemen aan danscompetities. Ze wil graag aansluiten bij de dansgroep van haar school. Alleen Quinn kan niet dansen…

5. The Break-Up (vanaf 14 augustus)

Wanneer Brooke en Gary eindelijk samenwonen, gaat het helemaal mis. Zo blijkt dat ze veel dingen niet met elkaar eens zijn. Dit leidt ernaar toe dat Brooke het op een gegeven moment uitmaakt. Eén probleempje: ze willen allebei niet het appartement uit. 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: MovieMeter