Food

Deze momenten zijn herkenbaar als je een absolute pizza-lover bent

Ben jij ook zo gek op pizza en mogen jouw vriendinnen je hier altijd voor wakker maken? Dan mag je jezelf bij deze een pizza lover noemen, maar alleen als jij ook de volgende momenten herkent. Lees met ons mee en kom er achter of jij een échte pizzalover bent…

★ Jij rekent altijd met pizza’s
Iedereen begint op de basisschool met rekenen. Vaak heb je dan rekensommen met pizza’s of pizzapunten. Vroeger had je daar waarschijnlijk echt een hekel aan, omdat je er alleen maar trek van kreeg. Alleen toch gaat het niet uit je systeem. Als jij nu een rekensom met breuken ziet denk je meteen weer aan de pizza’s. Right?

★ Wake me up before you go go eat the pizza
Normaal word je woedend als iemand je zomaar wakker maakt, maar als de reden dat ze je wakker maken ook maar iets met pizza te maken heeft is het goed. Of het nou pizza als ontbijt (goed katervoer) of avondeten is maakt dan ook echt niets uit. Pizza time is everywhere and always…

★ Geen pizza in een Italiaans restaurant 
Je spreekt samen met je vriendinnen af op bij een lekkere Italiaan te gaan eten. Je verheugt je helemaal op die Italiaanse pizza. Eenmaal aangekomen in het restaurant blijk dat er helemaal geen pizza op de menukaart staat en dat is het moment dat jij helemaal de pan uit flipt. 

★ Met pizza kunnen mensen alles goedmaken
Heb jij ruzie met iemand dan is er echt heel wat gebeurd, want met jou ruzie hebben gebeurd niet zo maar. Gelukkig ben jij heel makkelijk op te vrolijken. Komt degene waarmee je ruzie hebt aan met een pizza om het goed te maken. Dan ben jij meteen over en ben je de ruzie alweer vergeten (bijwijzen van spreken natuurlijk).

★ Delen komt niet voor in jouw woordenboek
Een appel, banaan of een bord broccoli delen vind jij prima, maar als het gaat om een pizza ben jij de betekenis van delen vergeten. 

Pick Your Pizza
Herken jij alle punten? Gefeliciteerd, je bent dus een échte pizza lover 😉 Ter ere van International Pizza Day is er een leuke test beschikbaar waarmee jij erachter kan komen welk pizzatype jij bent. Is jouw motto ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, ook wat pizza betreft? Of wil je alles uitproberen, en maak je ‘m het liefst zelf met alles wat jij maar lekker vindt? Via pickyourpizza.nl kom je erachter 😉 Eet smakelijk!