Food

Zoetekauwen opgelet: Skittles heeft een nieuwe smaak en je wil ‘m proeven

Paars, rood, geel, groen en oranje: wie kent de iconische kleuren van Skittles nou niet? Vroeger at je vast eerst jouw favoriete kleur op en liet je de minder lekkere smaken over in de zak. Deze maand heeft Skittles haar iconische regenboogkleuren ingeruild voor grijs. De reden hierachter is erg speciaal. 

Grijze Skittles voor Pride Month

Juni staat in het teken van de Pride Month. Over de hele wereld wordt er dan door de hele LGBTQ+ gemeenschap feest gevierd. Ter ere van deze maand heeft Skittles al haar snoepjes én verpakking een grijs kleurtje gegeven. ”Alleen één regenboog is deze maand belangrijk en dat is de LGBTQ+-vlag”, dit de boodschap achter deze actie. Het enige wat hetzelfde blijft, zijn de smaken. Dat wordt dus even zoeken naar dat ene favoriete smaakje. 

View post on Instagram
 

Grijze Skittles alleen Amerika te koop

Van elk verkochte Skittles pak, zal er 1 euro gedoneerd worden aan een goed doel genaamd GLAAD. Dit een organisatie dat zich inzet voor de LGBTQ+ gemeenschap in de media, maar slecht nieuws voor alle Skittles-fans onder ons, de grijze versie zal alleen in Amerika te koop zijn. 

 

Lees ook: 

 

Bron: Delish.com | Beeld: iStock.com