News

De allereerste First Dates-baby komt eraan

Iedereen kent het datingprogramma ‘First Dates’ natuurlijk wel. We zwijmelen heerlijk weg bij de meest uiteenlopende, soms wat ongemakkelijke dates. Toch bloeit er ook weleens wat moois op na zo’n date, maar vaak is dit niet het geval en gaan de twee na het etentje gewoon ieder hun eigen weg. Gelukkig zijn er wat uitzonderingen. Zo is er nu zelfs een First Dates-baby on the way.

De eerste First Dates-baby is een feit

Voor Carin en Gerard was het First Dates avontuur een succes. Dat kan je wel zeggen, want de twee oude kandidaten van het programma verwachten een kindje. Het nieuws werd gisteren bekend gemaakt op het Instagram-account van het programma zelf. Op die foto zitten Carin en Gerard samen in bed en geeft Gerard de fles aan een pop, maar dit is over een tijdje geen pop meer.

Carin is in oktober uitgerekend en het stel telt de dagen nu al af.

View post on Instagram
 

Meedoen aan First Dates

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan het First Dates-avontuur en wil je weten hoe groot de kans is dat jij je ware liefde vindt? Daar kan jij achter komen door dit artikel te lezen. Wie weet ben jij dan helemaal overtuigd en zit jij binnenkort in het First Dates restaurant. 

Bron: rtlboulevard | Beeld: RTL 

Must reads 👀