Celebs

De opnames van Riverdale zijn stilgelegd en dit is de reden

Terwijl wij nog middenin seizoen vier zitten, zijn de opnames van een verse stapel afleveringen van onze favoriete serie allang van start gegaan. Tenminste, dat was zo. Schreven we eerder al dat twee vertrouwde acteurs de serie gaan verlaten, nu zijn de opnames van Riverdale ook nog eens tijdelijk stilgelegd.

Opnames Riverdale stilgelegd door coronavirus 

Het coronavirus is tegenwoordig echt het gesprek van de dag. Het virus heeft inmiddels ook invloed gekregen op de voortgang van onze favoriete serie Riverdale. De opnames van seizoen vijf in het Canadese Vancouver zijn stilgelegd. Oh no! Een van de medewerkers van de show heeft namelijk contact gehad met iemand die het coronavirus met zich meedraagt. Het is nog niet duidelijk of het gaat om een lid van de cast of iemand van de crew. “Uit voorzorg hebben we de productie van Riverdale voor het moment gestaakt,” vertelt producent Warner. Wij hopen in ieder geval dat er niemand ernstig ziek wordt en dat de opnames snel weer van start kunnen gaan. 

Ben jij benieuwd hoe het restaurant Pop’s er nou in het echt uitziet en of Riverdale High echt bestaat? Dat lees je hier.

Wil je weten wat de exacte kleur is van de lipstick die Cheryl altijd op heeft? Dat lees je in dit artikel.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images