Travel

Summertime: dit zijn de leukste strandtenten van Nederland

In de zomer hebben we allemaal van die dagen dat we uren op het strand te vinden zijn. Je kan op een handdoek liggen en je eigen eten meenemen. Je kan natuurlijk ook als luxepaard op een loungebedje gaan liggen en een hapje eten op het strand. Er zijn tenslotte genoeg strandtenten in Nederland. Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste strandtenten van Nederland.

Dit zijn de leukste strandtenten van Nederland

Far Out

Far Out is een strandtent die je het echte Ibiza gevoel geeft. Op de site staat ook: “een beetje Ibiza,…gewoon in Zandvoort”. Het is een familiebedrijf dat al meer dan tien jaar bestaat. Je kan hier vanaf het ontbijt tot het diner terecht. De strandtent ligt erg centraal en een parkeerplek kan je hier makkelijk vinden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beachclub Far Out – Zandvoort (@beachclubfarout) op

Safari Lodge

Safari Lodge is een strandtent in Zandvoort die je niet een Ibiza gevoel geeft, maar juist een Afrikaans gevoel. Deze strandtent heeft zomers veel kampvuren. Echt top voor de zwoele zomeravonden dus. Safari Lodge heeft een creatieve keuken met veel biologische producten. Uiteraard is deze strandtent ook voorzien van strandbedjes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Safari Lodge (@safarilodgezandvoort) op

Bernie’s Beach Club

Bernie’s Beach Club is de perfecte strandtent voor mensen die van zand houden maar niet van de zee. Deze strandtent heeft namelijk twee zwembaden, één daarvan is verwarmd. Daarnaast heb je ook fijne strandbedjes en een gezellige bar. De chef van Bernie’s Beach Club heeft veertien jaar bij een sterrenrestaurant gewerkt. Het eten zal daarom vast heerlijk smaken hier in Zandvoort.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bernie’s Beach Club Zandvoort (@berniesbeachclub) op

Barbarossa

Barbarossa is een van de mooiste strandtenten van Scheveningen. Bij deze strandtent kan je heerlijk chillen op de luxe strandbedjes op de houten vlonders. Bij Barbarossa kan je je vanaf het ontbijt tot diner heerlijk vertoeven. Bij deze strandtent heb je het gevoel alsof je in Frankrijk op vakantie bent. Een top tent voor een zomerse dag dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door natis_lifestyle (@natis_lifestyle) op

Girlscene’s playlist voor een dagje op het strand lees je hier

Tijn Akersloot

Tijn Akersloot in Zandvoort is een spot die in een korte tijd erg populair is geworden. De strandtent is het hele jaar doorg geopend. Tijn Akersloot heeft veel strandbedden en een groot terras. De menukaart van Tijn is erg gevarieerd, zo is er voor iedereen wel wat lekkers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 《 Tijn Akersloot 》 (@tijnakersloot) op

Tulum

In Noordwijk bij Tulum kan je terecht voor een relaxte vibe, lekker eten, gaaf interieur en super vriendelijk personeel. Het interieur van de strandtent geeft je het gevoel alsof je in Bali bent en dat terwijl je gewoon in eigen land bent. Dat scheelt je ook weer een tripje 😉 Zorg wel dat je van tevoren reserveert, Tulum is nogal geliefd namelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk) op

Ubuntu Beach

Ubuntu Beach kan je vergelijken met Tulum. De menukaart en de locatie is het enige grote verschil. Bij Ubuntu heb je namelijk ook dat vakantie gevoel en het interieur van deze strandtent is echt om door een ringetje te halen. Ubuntu Beach behoort tot een van de populairste strandtenten van Zandvoort. Zorg hier dus ook dat je op tijd reserveert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door UBUNTU BEACH (@ubuntubeach) op

Lees ook: Deze zomer kun je met je vriendinnen in de Efteling overnachten

Bron: ylbb.nl, hotspotjes.nl | Beeld: iStock