News

Selena Gomez lanceert make-up lijn met bijzondere boodschap

Redactie

Na een moeilijke periode waarin Selena Gomez bekende dat ze zich emotioneel misbruikt voelde door Justin Bieber, lijkt het de zangeres weer voor de wind te gaan. De celeb is klaar voor nog veel meer positieve vibes. Dat doet ze door het uitbrengen van haar eigen make-up lijn. En die heeft een bijzondere boodschap.

Selena Gomez brengt haar eigen make-uplijn uit

Rihanna, Kylie Jenner en Kim Kardashian eat your heart out want Selena Gomez is klaar om de make-up markt te veroveren. Naast haar zangtalent staat Selena ook wel bekend om haar strakke make-up looks en daar gaat de Amerikaanse beauty nu wat mee doen. Op Instagram laat de celeb weten dat er een eigen make-up lijn van haar naam verschijnt. We like!  De lijn gaat ‘Rare Beauty’ heten. ‘Rare’ betekent bijzonder en dat is niet voor niets. De zangeres hoopt met deze titel te kunnen overbrengen dat mannen en vrouwen compleet zichzelf kunnen zijn. 

View post on Instagram
 

‘Rare Beauty’ is vanaf de zomer te koop

Het duurt nog wel even voor de make-up goodies van Selena in de schappen liggen, want haar lijn komt aankomende zomer op de markt. Helaas kun je dan nog niet gelijk naar de winkel rennen, want de producten zijn dan alleen nog te koop in de Amerikaanse fillialen van Sephora. Mocht je dus super benieuwd zijn naar de producten van de zangeres, dan heb je dus een ticket naar de States nodig of een ruim Paypal-account. Pas vanaf 2021 is de make-up lijn wereldwijd verkrijgbaar. Waarschijnlijk kun je dan nog veel meer goodies van de hand van Selena krijgen, want de Amerikaanse heeft plannen om ook parfum, haar- en huidverzorgingsproducten op de markt te krijgen. Wij zijn alvast enthousiast!
 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀