Films & Series

Deze rondleiding op de Riverdale-set laat je verbazen hoeveel er nep is in de serie

Archie, Veronica, Betty en Jughead slurpen in de serie van Riverdale regelmatig een milkshake weg bij het restaurant Pop’s. Daarnaast zijn ze natuurlijk regelmatig te vinden op Riverdale High. Ben jij benieuwd hoe het restaurant Pop’s er nou in het echt uitziet en of Riverdale High echt bestaat? Kijk dan snel verder, want Madelaine Petsch laat in een video de school, het restaurant en meer belangrijke locaties van de serie Riverdale zien.

Rondleiding op de set van Riverdale

De hoofdrolspelers Archie, Betty, Jughead en Veronica zijn in de Netflix serie regelmatig te bekennen in restaurant Pop’s Chock’lit Shoppe. Misschien wist je het al, maar het burgerrestaurant Pop’s bestaat dus echt. Alleen staat het restaurant niet in Riverdale, maar in de Canadese provincie Brits-Columbia. Dat betekent dat jij er een bezoekje kan brengen, tientallen fans komen namelijk dagelijks naar het restaurant om daar een speciale ‘Riverdale’ shake te drinken. Het echte restaurant ‘Rocko’s Diner’ serveert drankjes die vernoemd zijn naar de hoofdrolspelers. Dus jij kan bijvoorbeeld een ‘Archie shake’ drinken.

Restaurant Pop’s in Riverdale

Hoewel Pop’s dus echt bestaat, nemen ze hier de scènes van Riverdale niet op. Het restaurant dat je ziet is speciaal gebouwd op de Riverdale-set en staat gewoon op een parkeerplaats. Huh, wat?! Maar gelukkig deelt Cheryl speciaal voor jou restaurant Pop’s en de school on set

Rondleiding Riverdale High en restaurant Pop’s

In de nieuwe video van Architectural Digest op YouTube laat Madeleine Petch beiden locaties van Riverdale zien. Ze bespreekt het restaurant Pop’s en de school waar zij iedere keer te bekennen zijn in de serie. Van de iconische bank in de studentenlounge tot de verborgen recepten aan de muur van Pop’s Chock’lit Shoppe en de rode slaapkamer van Cheryl Blossom. In de video zie je het allemaal uitgebreid langskomen.

Bekijk de video hieronder:

Ben jij trouwens benieuwd naar de exacte kleur van de lipstick die Cheryl altijd op heeft? Dat lees je in dit artikel.

Bron: Seventeen.com, PopBuzz.com