Lifestyle

Met deze sieradentrends 2020 maak jij jouw look helemaal af

Zonder sieraden geen geslaagde outfit. Sieraden zijn de eyecatchers van een look en mogen dan ook zeker niet ontbreken. Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van sieraden en ook in 2020 zijn er weer allerlei trends te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van veel kleur en veel parels? Om jou helemaal 2020-proof te maken hebben wij de belangrijkste sieradentrends 2020 verzameld. 

Sieradentrends 2020 – Goud, zilver en rosé combineren
Een goud, zilver of rosé mens? Dat maakt dit jaar helemaal niks uit. Het is juist de kunst om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Kies voor subtiele sieraden en combineer deze. Een dunne, gouden armband kan bijvoorbeeld prima bij een zilveren ketting. Probeer te spelen met alle kleurtjes in je sieradenkistje en je zult zien dat ze er samen nóg mooier uitzien.

Sieradentrends 2020 – Gekleurde oorbellen
We mogen dit jaar weer even helemaal losgaan wat betreft kleuren, dus je kunt ook zeker gekleurde accenten naar voren laten komen in je sieraden. Opvallende, gekleurde oorbellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wees ook vooral niet bang om voor grotere oorbellen te kiezen dan normaal, want vooral dan vallen ze op. Let er wel op dat de rest van je look niet super kleurrijk is, want het kan natuurlijk ook te veel worden. Je shopt bijvoorbeeld toffe exemplaren bij My Unique Style.
 

View post on Instagram
 

Sieradentrends 2020 – Meerdere oorbellen
Niks less is more, want more is more dit jaar! Je oren mogen vol worden gehangen met mooie oorbellen. Laat meerdere gaatjes schieten en zet – alleen als je het zelf leuk vindt natuurlijk – vooral piercings in je oor. Oorringetjes en diamantjes versieren je oor en doordat het er veel meer zijn vallen ze zeker weten op.

Sieradentrends 2020 – Parels
Duik de kasten maar weer in, want parels zijn niet te missen dit jaar. De kans zit er dik in dat oma of mams nog wel een mooie ketting of armband met parels in de kast heeft liggen, want deze trend is terug van weggeweest. Vroeger waren sieraden met parels onmisbaar en nu dus ook in het rijtje met de sieradentrends 2020.

View post on Instagram
 

Sieradentrends 2020 – Initialen
De trend kwam in 2019 al naar boven, maar wordt eigenlijk alleen maar populairder. Een ring, ketting of armbandje met je initialen is helemaal in. Naast dat het heel leuk is om dit sieraad zelf te dragen, is het ook nog eens een super leuk cadeau om te geven.

Sieradentrends 2020 – Sterrenbeeld
Minstens net zo persoonlijk als je initialen zijn sieraden met daarop je sterrenbeeld. Astrologie wordt steeds bekender en iedereen heeft natuurlijk een sterrenbeeld. Of je nou in astrologie gelooft of niet, je sterrenbeeld heb je sowieso en het is een heel leuk idee om deze in je ketting of armband te verwerken.

Beeld: iStock, Unsplash