News

Bewezen: gin tonic drinkers zijn sexyer dan bierdrinkers

Met een glaasje wijn of een gin-tonic in onze hand, een va-va-voom outfit en onze make-up on fleek voelen wij ons als een Victoria’s Secret model dat de catwalk afloopt. Vooral heerlijk op een zomerse avond met lange strandwandelingen of wanneer we een rooftop bezoeken in onze favoriete stad. Deze feel good momentjes zijn niet voor niets, want het is namelijk bewezen dat gin-tonic drinkers sexyer zijn. Yas! 

DISCLAIMER: Ben jij nog geen achttien jaar oud, dan helaas geen alcohol voor jou.

gin-tonic sexyer

Wanneer je dacht dat het door de alcohol komt dat jij je zo happy en fabulous voelt heb je het mis, de wetenschap heeft het namelijk bewezen: door het drinken van gin-tonics ben jij sexyer dan de rest. Dit nieuws maakt jouw dag als gin-tonic liefhebber, want jouw favoriete drankje is niet alleen super lekker maar zorgt er ook nog eens voor dat jij dus sexyer bent. Winning!

Het onderzoek
Volgens een studie is het zo dat verschillende alcoholische drankjes, verschillende effecten hebben op je emoties en gedrag. 30.000 mensen tussen de 18 en 34 jaar hebben deelgenomen aan het onderzoek, zij gaven verschillende antwoorden op vragen over gedachtes en gevoelens. En wat blijkt… gin-tonic drinkers zijn gewoon mega sexy! 

Ben jij meer een wijn of bier drinker? Dan word je meer geassocieerd met vermoeidheid en een relaxte houding. Misschien is dit de reden waarom we K.O. in bed belanden na een avondje stappen. #guilty 

Bron: Pretty52, BMJ Journals | Beeld: Unsplash