Lifestyle

Dit wil je: professioneel katten knuffelen voor 25.000 euro per jaar

Ze zijn super zacht, maken een lief knorrend geluid en zijn extreem schattig. Katten knuffelen doe je meestal helemaal vrijwillig. Maar wat als we zeggen dat je ook betaald kunt worden voor knuffelen met katten? En niet een beetje betaald, maar dík betaald! Lijkt zo’n baantje met deze fluffy viervoeters je wel wat? Lees snel verder voor de details. 

Ideale kandidaat

Werkloze kattenmensen, dit is jullie kans! Er is een vacature van een dierenkliniek die iemand zoekt die de hele dag met katten wil knuffelen. Klinkt als een vrijwilligersbaantje, maar je krijgt er gewoon voor betaald. “De ideale kandidaat moet zachtaardig zijn, en in staat om lange tijd katten te aaien,” staat er in de vacature. 

Kattenliefhebber

Toch kan niet zomaar iedereen zich aanmelden. Je moet een échte kattenliefhebber zijn, want je moet perfect met ze kunnen omgaan en ze zien te kalmeren als ze nerveus worden. Wil je een streepje voor hebben? Dan heeft de kliniek alsvast een tip voor je: “Het vermogen om verschillende soorten kattengespin te herkennen vergroot je kansen om deze baan te krijgen.”

Dublin

Mocht je deze droombaan willen dan met je wel even naar Dublin verhuizen. Maar hé, je kunt dan wel tussen de 20.000 en 25.000 euro per jaar op je rekening bijschrijven.

katten aaien baan

Lees ook: 

Beeld: iStock