Lifestyle

8 struggles wanneer je een jongen met een baard datet

Een (stoppel)baard, het kan mega sexy staan bij jongens. Het staat zo lekker stoer en ze lijken meteen een stuk volwassener. Toch is een jongen met een baard niet altijd even leuk. Van een geïrriteerde huid die je aan het zoenen overhoudt tot een wasbak vol met haren. Deze struggles zijn erg herkenbaar als je een jongen met een baard datet.

1. Lekker lang en heftig zoenen is af en toe heerlijk, maar met jongen met een baard? Wij weten het niet. Na een goede zoenpartij heeft jouw gezicht een goed schuurbeurt gehad en is je huid geïrriteerd en rood. Auwww…

2. Hamstereeeeeen! Af en toe lijkt het erop dat je vriend van alles verzamelt. Jij zit dan ook regelmatig met je handen in zijn baard, want verschillende etensresten blijven zo lekker in zijn baard hangen. Pizza, koek, chips; zijn baard lijkt af en toe wel een voorraadkast.

3. Daarnaast is na het drinken zijn snor lekker nat, wanneer hij je vervolgens een kus geeft komt er een natte poedel tegen je lip. Bah!

4. Of wanneer hij onder de douche vandaan komt en zijn baard nog niet heeft afgedroogd. Een druipende baard is zeker niet sexy!

jongens met baarden
5. Je dacht dat de haren van je huisdier erg waren, maar niks is minder waar. Wanneer hij zijn baard regelmatig trimt ligt de wastafel vol met haar. En deze haren blijven niet één dag liggen rond de wastafel. Nee, een paar dagen lang vind je overal haartjes, want ze zijn niet weg te krijgen.

6. Wanneer jij een stomme opmerking maakt over zijn baard dan is zijn ego aangetast. Hij is namelijk erg trots op zijn baardje.

7. Of de manier waarop elke jongen met zijn hand over zijn baard wrijft. Stop daarmee! Je aait hem alsof het je huisdier is…

8. Stiekem houden we van zijn baardje, maar heel af en toe is hij het zat en trimt hij zijn baardje super kort of scheert hij hem eraf. He, ben jij dat? Je lijkt wel iemand anders en je ziet er een stuk jonger uit. Even wennen hoor.

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Cosmopolitan.com, Buzzfeed.com

Must reads 👀