Lifestyle

13 leugens die elke vrouw weleens heeft verteld

leugens-vrouw

Geef maar toe: we hebben allemaal weleens een keer gelogen. En nee dit maakt je geen slecht persoon, zolang het maar niet een grote leugen is. Een klein leugentje om bestwil of om jezelf ergens onderuit te praten hebben we allemaal gehad. Wat het ook is: wij hebben voor jou 13 kleine leugens die elke vrouw weleens heeft verteld, op een rijtje gezet.

1.  Als je zusje vraagt waar haar chocoladereep is gebleven die ze voor haarzelf had gekocht en jij antwoordt met: ”geen idee!”

Wat je bedoelt: ”Ik heb het stiekem opgegeten toen je nog niet thuis was. Het was HEEL erg lekker!”

2. Je hebt afgesproken met een vriendin en als zij vraagt waar je bent, zeg je: ”Ik ben nu onderweg!”

Wat je bedoelt: ”Ik ga nu douchen en moet daarna nog mijn make-up doen en een outfit uitkiezen”. Oeps…

3. Die ene jongen die je tijdens het uitgaan hebt leren kennen blijft je de hele dag door appen en jij appt op gegeven moment: ”Sorry, maar mijn batterij is bijna leeg, kan even niet appen”

Wat je bedoelt: ”Mijn batterij zit eigenlijk nog op 84%, maar je bent echt heel erg irritant en ik heb totaal geen zin in je”.

4. Wanneer je beste vriendin een vriendje krijgt en jij antwoordt met: ”OMG zo leuk, ik ben echt heel erg blij voor je!”

Wat je bedoelt: ”OMG, waarom ga je me in de steek laten…?”

5. Als je een Whatsapp-berichtje krijgt van een vriendin en je deze negeert, totdat ze ernaar vraagt en je zegt: ”Oh ik heb je berichtje helemaal niet gezien!”

Wat je bedoelt: ”Ik heb je berichtje wel gezien, maar had gewoon geen zin om te antwoorden”.

6. Je klasgenoten vragen wat je hebt gedaan in het weekend en je antwoordt met: ”Ik ben uitgeweest in een leuke club in Amsterdam”

Wat je bedoelt: ”Ik ben helemaal niet uitgeweest, was daar veel te moe voor en heb eigenlijk de hele zaterdag mijn favoriete Netflix-serie gekeken in bed”.

7. Wat je tegen je vriendje zegt als hij vraagt of je klaar bent om te vertrekken voor jullie datenight: ”Ja, bijna! Ik hoef alleen nog mijn lipstick aan te brengen en dan ben ik ready”

Wat je bedoelt: ”Ik ga even snel de badkamer in om mijn eyeliner, bronzer én lipstick nog aan te brengen. Eigenlijk nog mijn halve make-up look dus…”

8. Als je bij een vriendin thuis bent en je vraagt: ”Kan ik even nog snel naar de wc voordat we gaan?”

Wat je bedoelt: ”Ik wil even naar de wc om een heleboel selfies te maken nu ik er goed uitzie”.

9. Je mag eindelijk het cadeautje van je ouders voor je verjaardag uitpakken en terwijl je dit enthousiast doet, raak je langzaam teleurgesteld… Het was niet wat je wilde hebben, maar je antwoordt met: ”Ahh wat leuk!”

Wat je bedoelt: ”NEE dit wilde ik niet hebben! Ik heb nog duidelijke hints gegeven, heeft niemand deze begrepen!?”

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden kunnen écht niet liegen

10. Je bent eten bij de ouders van vriendjelief en er wordt gevraagd of het eten lekker is. Je antwoordt met: ”Het is verrukkelijk!”

Wat je bedoelt: ”GADVER, ik wil dit helemaal niet eten! Het vlees is veel te doorbakken en de groenten smaken nergens naar”.

11. Als je BFF voor de zoveelste keer komt uithuilen over haar vriend die het alweer heeft uitgemaakt, zeg je: ”Het komt wel goed, wacht maar even af”

Wat je bedoelt: ”Het komt niet goed! Het werkt gewoon niet tussen jullie!”

12. Op de verjaardag van een vriendinnetje geef je jouw cadeau: ”Happy Birthday! Ik heb dit speciaal voor jou gekocht, dus hopelijk vind je het leuk”

Wat je bedoelt: ”Hopelijk vind je het leuk, aangezien ik het niet leuk vond toen ik dit cadeautje kreeg van mijn tante, dus alsjeblieft!”

13. Wat je zegt als je collega een sappige roddel vertelt over een andere collega: ”Ik zal het aan niemand doorvertellen”

Wat je bedoelt: ”Als je het eenmaal hebt verteld, dan app ik snel mijn beste vriendinnetje hierover!”

Beeld: pretty little liars