Lifestyle

9 hotties die ook nog eens muziek maken

Het maakt niet uit op welke plek je precies bent. Een muziekje erbij is altijd een goed idee. Muziek valt niet zomaar uit de lucht natuurlijk en wordt door iemand gemaakt. Een lekkere beat luisteren of keihard meezingen is natuurlijk top, maar het is nog beter als de artiest ook nog eens een hottie is toch..? Wij hebben voor jullie een lijstje met de knapste mannen die ook nog een muziek maken.

Dotan Harpenau

Nog een hottie van eigen bodem! Dotan Harpenau zit namelijk achter het heerlijke nummer ‘Home’ en tot onze grote ontdekking blijkt hij ook nog eens super knap te zijn…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dotan (@dotanmusic) op

Harry Styles

Harry Styles, een ex One Direction lid die na zijn carriere met One Direction zijn eigen weg in wist te slaan. Naast zijn leuke nummers heeft hij de looks ook helemaal mee… Hottie Alert

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @harrystyles op

Shawn Mendes 

Ook Shawn Mendes komt geen aandacht te kort. Naast de aandacht die hij krijgt van zijn lover Camila Cabello heeft hij ook een hoop andere internationale lovers. Al zijn nummers zijn stuk voor stuk helemaal top, maar in onze ogen is hij ook echt een stuk 😉

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op

Rolf Sanchez

Samen met Emma Heesters wist hij tijdens het programma Beste Zangers de show te stelen met zijn mooie stem, maar dat is niet het enigste wat hij stal. Rolf wist met zijn looks ook ons hart te stelen. Had jij daar ook last van?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rolf Sanchez (@rolfsanchez) op

Naill Horan

Ook Naill Horan was één van de One Direction zangers en wist na dat succes zijn eigen hits te maken. Dat was een groot succes, maar dat is best logisch, ik bedoel kijk naar hem… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Niall Horan (@niallhoran) op

Johnny 500

Zijn songs Skurbah en Chale gaan als een lopend vuurtje. Is dat misschien waarom wij het zo heet krijgen als we die horen of zijn het toch zijn looks. Een combinatie van een hottie met een lekkere beat kan haast niet beter!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JOHNNY 500 (@johnny500) op

Frenna

Frenna, Frenna, Frenna. Kijk je gezicht. Je lijkt op die oude BlackBerry Curve knappe gast die kan zingen. Oeps! Volgensmij ben jij dat zelf gewoon… Iedereen wordt blij van Frenna, zowel van zijn uiterlijk als van zijn songs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 1/4 SFB | 777 (@frenna) op

Jayh

Hij zingt dan misschien wel Jodge me niet, maar wij ‘jodgen’ hem zeker wel! Jayh heeft dan wel een lekkere stem, maar ‘wauw’ zijn looks zijn ook niet verkeerd.

Kygo

Tegen Noorse Kyrre Gørvell-Dahll zeggen wij ook geen nee. Je kent hem waarschijnlijk van zijn hits Stole the Show en Firestone. Wij willen de show wel met hem stelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kygo (@kygomusic) op

Beeld: Bruno Press