Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Emma Roberts tot Candice Swanepoel en Doutzen Kroes. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kendall Jenner heeft haar meest feestelijke playsuit uit de kast gepakt voor de feestdagen. Het topmodel heeft net bekend gemaakt dat ze was opgenomen in het ziekenhuis wegens oververmoeidheid, maar zo te zien gaat het een stuk beter met haar. Het topmodel heeft een fleurige playsuit aan met zwart kant en bloemetjespatroon. Torenhoge hakken erbij en Kendalls party look is compleet!

Emma Roberts gaat weer voor een heel andere party look. De actrice heeft gekozen voor een grijze gebreide jurk tot op haar knieën. Ze combineert de jurk met een kleine handtas van Balenciaga en high heels met peeptoe en veters. Wij zouden het leuk hebben gevonden als Emma de outfit nog iets feestelijker had gemaakt door een aantal accessoires zoals een mooie statement ketting toe te voegen. Maar ach, Emma ziet er altijd leuk uit! 

Wij kunnen alleen maar dromen van zo’n luchtige outfit! Candice Swanepoel heeft het zonder twijfel een stuk warmer dan wij. Het topmodel geniet van een vakantie en daarvoor heeft ze de perfect zomeroutfit aangetrokken. Qua kleding draagt ze enkel een bikinitop en een high waisted shorts. Ze pakt meer uit met de accessoires. Candice heeft een bandana in haar lokken geknoopt en een rond Ray-Ban zonnebril opgezet. Ook draagt de blondine meerdere armbanden, een lange ketting en sandalen. Van deze look krijgen wij zin in de zomer!

Doutzen Kroes is altijd onderweg, het vliegveld ziet ze waarschijnlijk vaker dan haar eigen huis! Het topmodel is met veel bagage op het vliegveld van Nepal gespot. Ze moet nog lang vliegen, dus een comfortabele all black outfit is een must. De spijkerjas en de legergroene pet maken de outfit iets spannender. De look wordt afgemaakt met Adidas Stan Smiths. 

Als je zo prachtig bent als Romee Strijd dan kun je een vuilniszak aantrekken en dan ben je nog steeds beeldig. Maar Romee wordt uitsluitend gespot in fashionable outfits. Moet ook wel, want de paparazzi liggen altijd op de loer! Het topmodel draagt een doorschijnende Tee waar je haar zwarte beha goed doorheen ziet met skinny ripped jeans. Aan haar voeten draagt ze leren veterboots. Let ook even op die leuke jongen die achter haar loopt, dat is haar vriend ;-). 

Stella Maxwell laat haar outfit op een creatieve manier zien ;-). Het topmodel laat zien hoe flexibel ze is en heeft tegelijkertijd een stijlvolle outfit aan. Stella combineert een blauw met groene furry coat met lichtblauwe jeans en leren boots. De jas ziet er heerlijk zacht en warm uit, die kunnen we wel gebruiken nu het kouder belooft te worden! 

Over een goed chillpak gesproken! Shay Mitchell spot je eigenlijk nooit in een comfortabele outfit omdat ze bijna nooit vrij neemt, maar tijdens kerst deed ze het wel rustig aan. De actrice knuffelt met haar hond in een geblokte onesie. Wij zien heel veel Netflix dates aankomen… 

Ook Ashley Benson is naar een zonnig oord gevlucht. De actrice heeft het nieuwe jaar ingeluid in Mexico en zo te zien heeft ze het daar prima naar haar zin. De blondine heeft een comfortabele en zomerse outfit aangetrokken. Ze rockt een streepjes Tee met perzikkleurige shorts met kant. De korte broek matcht goed bij haar zonnebril. Het zand op haar zongebruinde benen geven het ultieme vakantiegevoel #jaloers. 

Kylie Jenner is groot fan van mirror selfies en ook nu deelt ze er eentje met ons. De realityster staat niet bekend om haar brave kledingstijl, een outfit van Kylie is pas compleet met een beetje decolleté en booty ;-). Kylie is voor de look gegaan die ze altijd kiest als ze niet weet wat ze moet aantrekken; een little black dress met witte sneakers. Simpel, maar mooi! Maar natuurlijk niet zonder een paar peperdure accessoires ;-). 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀