Lifestyle

8 seksstandjes die je echt een keer moet proberen

Iedereen kent de seksstandjes als missionaris, doggy style en de cowgirl wel. Wat als jij en jouw vriend eens een keer iets anders willen proberen? In dit artikel lees je welke seksstandjes er nog meer zijn en welke jullie binnenkort kunnen uitproberen! Ze zijn allemaal zeker het proberen waard. Sommige seksstandjes zullen niet lukken, maar hé, wat maakt dat uit, als jullie er maar om kunnen lachen! 

Zijn jij en je lover gek op het uitproberen van verschillende seksstandjes, maar is jullie inspiratie een beetje op? Hieronder delen we acht seksstandjes die je echt een keer moet proberen in bed. Dus, duik maar onder de lakens en maak jullie klaar voor deze seksstandjes. Warning: deze seksstandjes zijn voor de lenige mensen onder ons. 

1. De ballerina
Ben jij lenig en kan jij je been zo omhoog gooien? Probeer dan eens het standje ‘ballerina’. De naam zegt het al: je gaat staan zoals een ballerina, dus met één been op de grond en één been recht omhoog. Jij staat recht tegenover je vriendje en voor meer steun kunnen jullie tegen de muur gaan staan. Let op: dit standje is alleen geschikt voor lenige meiden! Voor minder lenige meiden: ga met je rug tegen de muur staan. Houd één been op de grond en de ander kun je optillen en laten rusten bijvoorbeeld een kast of je bed. Je vriend staat tegenover je en kan je penetreren. Dit soort seksstandjes zijn extra fijn voor stellen die ongeveer dezelfde lengte hebben.

2. Voorover gebukt
Jij staat op je handen en voeten en doet je billen zo hoog mogelijk de lucht in. Je vriend staat achter jou. Dit standje is best wel heftig, maar als je lenig bent kun je deze positie zeker aan!

via GIPHY

3. De buldog
Dit standje lijkt op doggy style, maar is het net niet. Normaal sta je bij doggy style met handen en knieën op bed en hij staat achter je op zijn knieën. Bij het standje buldog houd je jouw benen dicht tegen elkaar aan. De man staat half en doet zijn benen buiten om. Saaie seksstandjes move over! 

4. De kruiwagen
Kon jij vroeger kruiwagen lopen als kindje? Weet je wel, op je handen lopen terwijl iemand anders jouw benen vasthield. Dit was als kind al moeilijk en als seksstandje al helemaal. Als je sterk bent zijn zulke seksstandjes zeker leuk om uit te proberen. Onderschat het standje niet, zowel jij als je vriend moeten hier sterk voor zijn. Jouw vriend tilt je benen op en jij leunt met al je gewicht op je armen. Echt voor sporters dus!

via GIPHY

5. De berg
Al die kussens onder je bed liggen er niet voor niets en zijn goed te gebruiken tijdens seksstandjes uitproberen! Stop de kussens onder je buik, waardoor je als het ware op een berg kussens ligt. Zo spaar je even wat arm en beenkracht! Handig voor meiden die niet heel sterk zijn in hun armen en benen.

6. De Vietnamese oester
Ook voor zulke seksstandjes moet je weer heel lenig zijn. Jij ligt op je rug met je benen omhoog, in je nek, zover als jij kan. 

via GIPHY

7. De libelle
Jij ligt op je zij, met één been in de lucht en hij ligt achter jou. Zulke seksstandjes zijn perfect voor de luie mensen onder ons. Zoals op zondagochtend ;-). Je kunt je ook omdraaien met je gezicht naar je vriendje toe.

8. De side ridder
Jouw vriend ligt op zijn rug en jij gaat op hem zitten. Je spreidt je benen niet, maar je doet je benen naar één kant, zoals een vrouw op een paard zou zitten in de middeleeuwen. Dit standje behoort tot de categorie ‘lastige seksstandjes’ en zeker voor jou, omdat jij je nergens aan kunt vasthouden. Vraag of je vriend je vast kan houden. 

Nog meer seksstandjes
Wil je nog meer verschillende seksstandjes uitproberen met je lover? Deze seksstandjes zijn echt te moeilijk, maar wel leuk om te proberen. Enne, kan je nog wel wat tips gebruiken voor seksstandjes? Check dan ons forum voor handige tips, want zo wordt het nog leuker om gekke seksstandjes te oefenen in bed. 

Bron: Yourtango.com, Plazilla.com | Beeld: iStock

Must reads 👀