News

Wow: deze kleuter leeft als een echte Hollywoodster

Ze heeft evenveel volgers op Instagram als Cameron Diaz, wordt rondgereden in de meest dure auto's en sleept één van haar vele Louis Vuitton tassen overal mee naartoe… Je zou denken dat we het over een superster hebben, maar het gaat over de vijfjarige Breanna Youn. Dit is hoe het dagelijkse leven van deze kleuter eruitziet…

Breanna neemt geen genoegen met een Barbie, dit meisje is wel wat meer gewend. Ze vliegt eersteklas de wereld rond en wordt verwend met dure cadeaus als Louis Vuitton tassen, Chanel items en sieraden van Tiffany. Ook draagt ze elke dag kleding van designermerken. Ze geeft ons een kijkje in haar luxe leven door foto's te delen op haar Instagram-account. Dit wordt bijgehouden door haar 29-jarige moeder. 

De kleuter -woonachtig in Dubai- heeft inmiddels meer dan een miljoen volgers en is een echte internetsensatie. Breanna is een beroemdheid geworden door haar schattige foto's en filmpjes. "Als we naar het winkelcentrum gaan en mensen haar niet aanspreken, dan vraagt ze waarom mensen niet met haar op de foto gaan. Ze is gewend aan de bekendheid", vertelt Mrs. Youn aan MailOnline. Breanna's fans vinden haar zo leuk dat sommigen zeggen dat ze meer van haar houden dan van hun eigen kind. Ook krijgt de kleuter elke dag pakketjes van fans. 

De moeder van Breanna snapt niet helemaal waarom haar kind zo populair is: "Ik heb geen idee waarom iedereen zo van Breanna houdt. Ze heeft geen speciaal talent en ze doet niks bijzonders voor de camera. Breanna lacht en poseert een beetje. Maar ze heeft iets in zich waardoor mensen van haar houden en blij van haar worden, ze is gewoon heel lief. Ze is heel natuurlijk voor de camera. Breanna is dol op poseren", aldus de moeder. 

Neem een kijkje in het leven van de rijke kleuter: 

Wat vind jij van Breanna en haar leven? Vind je het leuk om te zien of is het belachelijk dat een kleuter zo'n leven leidt?

Bron: dailymail
Bron beeld: instagram

Must reads 👀