Films & Series

De stijl van Pretty Little Liars

Wij kijken Pretty Little Liars niet alleen omdat we het een leuke en spannende serie vinden. De muziek die in de serie gebruikt wordt is super goed en op deze manier ontdek je heel veel leuke nieuwe muziek. Maar er is nog een reden waarom we fan zijn… de mode in Pretty Little Liars. Aria, Hanna, Emily, Spencer en Alison dragen vaak de leukste outfits.

Aria is de meest excentrieke van de vijf meiden. Ze draagt vaak gewaagde outfits met veel printjes. Van cartoons tot slangenprint en van tijgerprint tot streepjes, het liefst allemaal met elkaar gecombineerd. Niets is te gek voor Aria. En het staat haar allemaal even prachtig. Als Aria blond zou zijn geweest was de tijgerprint gecombineerd met slangenprint misschien wat ordinair geweest, maar met haar bruine lokken kan ze alles hebben.

Emily draagt de meest sportieve outfits van de meiden. Ze wordt regelmatig gespot met Nikes aan haar voeten, draagt vaak spijkerbroeken en als ze jurkjes draagt zijn ook die vaak sportief. Bomberjasjes, spijkerjasjes en gekleurde jeans, je kunt er Emily in uittekenen. Niet gek dat Emily vaak in zo'n sportieve outfit gestoken wordt, want ze was natuurlijk jarenlang deel van het zwemteam.

Spencer heeft de meest preppy look van alle meiden. De ene dag ziet ze er uit als een meisje dat naar een Private School in New York gaat: jurkjes met hoge sokken, veterlaarsjes en blazers. De volgende keer draagt ze een outdoor-look: legergroene jasjes, een ruitjes overhemd, veel aardetinten. Het staat haar allebei even goed.

Hanna heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan, sinds Ali weer terug is is ze een klein beetje zichzelf kwijt, jarenlang droeg ze dezelfde kleding als Alison, maar nu ze terug is moet ze zich natuurlijk wel kunnen onderscheiden. Konden we haar eerst uittekenen in lieve jurkjes van ZARA, inmiddels is het de grunge look die de klok slaat. De zwarte plukken die ze in haar blonde lokken heeft laten zetten versterken deze look. Wat je nodig hebt om deze look te imiteren? Zwarte jurkjes, donkere skinny jeans, mutsjes, spijkerjasjes en heel veel eyeliner.

Welke look vind jij leuker bij Hanna staan, haar oude look of haar nieuwe grungy look?

Ali heeft de look van Hanna overgenomen. Of beter gezegd, Hanna nam een paar jaar geleden Ali's look over en nu Ali terug is, is Hanna op zoek naar een andere look gegaan. Alison draagt vaak pasteltinten zoals roze en blauw, jurkjes en nette colberts. Aan haar arm bungelt een designertas en haar haren draagt ze in een natuurlijke blondtint met een casual slag erin. 

Goed nieuws voor Pretty Little Liars fans want je kijkt nu alleen op Netflix elke week een nieuw aflevering van seizoen 5! Klik hier voor nieuwe afleveringen. 

Welke kledingstijl spreekt jou het meest aan? Die van Aria, Emily, Spencer, Hanna of Alison?

Bron beeld: ABC Family

*Dit is een gesponsord artikel