Lifestyle

Sinterklaas surprise maken? 7 toffe ideeën op een rijtje

Oh oh… Daar gaan we weer. We mogen aan de bak om een sinterklaas surprise te maken. Ieder jaar verheugen we ons op Sinterklaas, maar het is ook elk jaar weer een uitdaging om een originele surprise te maken. Tja, een voetbal en een mijter zijn allebei al een keer voorbij gekomen. Ga jij een sinterklaas surprise maken? Girlscene heeft een paar leuke surprises voor je op een rij gezet.

Jij gaat dus een sinterklaas suprise maken. Laten we beginnen met een paar ideeën voor een surprise. Sinterklaas zal trots zijn op wat jij gaat maken. Enjoy! 

1. Punch Box
Als je kleine cadeautjes hebt, dan is deze sinterklaas surprise ideaal. Een sinterklaas surprise maken met een beetje pit. Dan is een Punch Box een goed idee. Dit is een grote doos met gaten erin. Om een cadeautje te bemachtigen, moet je eerst met je vuist door het gat slaan om het papier kapot te maken. Deze sinterklaas surprise is origineel en niet eens zo moeilijk om te maken! Wil je deze sinterklaas surprise maken? Klik hier voor een voorbeeld of bekijk de video hieronder.

Watch on YouTube