Lifestyle

Sinterklaas surprise maken? 7 toffe ideeën op een rijtje


Oh oh… Daar gaan we weer. We mogen aan de bak om een sinterklaas surprise te maken. Ieder jaar verheugen we ons op Sinterklaas, maar het is ook elk jaar weer een uitdaging om een originele surprise te maken. Tja, een voetbal en een mijter zijn allebei al een keer voorbij gekomen. Ga jij een sinterklaas surprise maken? Girlscene heeft een paar leuke surprises voor je op een rij gezet.

Jij gaat dus een sinterklaas suprise maken. Laten we beginnen met een paar ideeën voor een surprise. Sinterklaas zal trots zijn op wat jij gaat maken. Enjoy! 

1. Punch Box
Als je kleine cadeautjes hebt, dan is deze sinterklaas surprise ideaal. Een sinterklaas surprise maken met een beetje pit. Dan is een Punch Box een goed idee. Dit is een grote doos met gaten erin. Om een cadeautje te bemachtigen, moet je eerst met je vuist door het gat slaan om het papier kapot te maken. Deze sinterklaas surprise is origineel en niet eens zo moeilijk om te maken! Wil je deze sinterklaas surprise maken? Klik hier voor een voorbeeld of bekijk de video hieronder. 


2. Confetti surprise pot
Ben je niet zo creatief of heb je weinig tijd om een sinterklaas surprise te maken? Dan is de confetti surprise pot een leuke oplossing. Het enige wat je nodig hebt is een pot, een cadeautje dat in de pot past en confetti in vrolijke kleuren. Stop een laag confetti in de pot, doe daarna het cadeautje erin en doe vervolgens de resterende confetti erbij. De kunst is dat je het cadeautje niet ziet. Een sinterklaas surprise maken was nog nooit zo makkelijk. 


3. Cadeautje
Je geeft een cadeautje… In een cadeautje! Deze sinterklaas surprise is niet erg moeilijk om te maken en het ziet er leuk uit. Als je haast hebt, is dit een goede optie. Wil je deze sinterklaas surprise maken? Dan hebben wij nog een kleine tip: doe het cadeautje met veel slingers en confetti in de doos, want dat maakt het extra feestelijk.

sinterklaas supsrise maken


4. Maak een piñata
Wil je jouw lootje niet stil laten zitten? Maak dan een piñata als sinterklaas surprise. Je weet wel, een dier knutselen en deze vullen met snoep of cadeaus. Laat de persoon geblinddoekt met een stok tegen de surprise slaan, zodat de inhoud eruit valt. Een beetje actie is nooit verkeerd natuurlijk. Vind je dit tof en wil je deze sinterklaas surprise maken? Bekijk dan de video hieronder. 


5. Donut
Is jouw lootje gek op eten en heb je een groot cadeau? Wat dacht je dan van een sinterklaas surprise in de vorm van een donut? Deze sinterklaas surprise kost wat meer tijd, maar dan heb je ook wat! Ga jij deze sinterklaas surprise maken voor je lootje? Bekijk de video hieronder hoe je deze sinterklaas surprise maakt. In het filmpje maken ze een kleine donut, maar het is natuurlijk ook leuk om deze een stuk groter te maken. 


6. Rozen
Iedereen kan wel een bosje rozen gebruiken, toch? Wat dacht je van een sinterklaas surprise maken met bloemen? Dan vraag jij je misschien af waar je de cadeaus laat. Hang een briefje aan de bos met hints naar de locatie. Juist, je hebt ze verstopt en maakt er een speurtocht van. Originele sinterklaas surprise, toch? Nog meer inspiratie nodig? Kijk hier. Een sinterklaas surprise maken was nog nooit zo avontuurlijk. 

sinterklaas suprise maken


7. Mega Happy Meal
Wil je een toffe sinterklaas surprise maken? Maak dan een mega Happy Meal. Vul deze box met cadeautjes waar hij of zij happy van wordt. Dit kan eten zijn, maar natuurlijk ook iets anders. Als je lootje fan is van McDonald’s dan moet je natuurlijk deze sinterklaas surprise maken. Wel een goed excuus om een bezoekje te brengen aan McDonald’s. Je moet natuurlijk inspiratie opdoen om deze sinterklaas surprise te maken

Ga jij een sinterklaas surprise maken, maar heb je nog geen idee welke cadeaus je moet kopen? Lees dan dit artikel

Beeld: iStock | Bron: infopaleis, studiodiy.com