Lifestyle

Dit vonden wij de 10 tofste nummers op Lowlands

10-tofste-nummers-lowlands

Dit weekend stonden wij op één van de leukste festivals van het jaar: Lowlands. We hebben genoten van de meest fantastische optredens van de leukste artiesten. Benieuwd naar onze favoriete nummers van het afgelopen weekend? We sommen ze voor je op.

Waan je terug naar Lowlands met de tofste momenten

Baal jij net als wij ook dat Lowlands alweer voorbij is? Gelukkig hebben we de beelden nog om mee te kunnen nagenieten. Wij selecteerden de tofste nummers op Lowlands voor jou, zodat je weer even met je gedachten terug kunt naar het afgelopen weekend.

Raye – Hard Out Here

Raye leverde een fantastisch optreden met haar nummer ‘Hard Out Here’. Haar fantastische zangkunsten, de steengoede liveband: wij waren fan.

Watch on YouTube

Cordae & Anderson .Paak – RNP

Cordae zorgde ervoor dat hij het publiek wel aan het dansen kreeg. Heel het publiek kon het nummer RNP meezingen en dit zorgde voor een fantastische sfeer.

Watch on YouTube

S10 & Joep Beving – De Leven

S10 zorgde samen met Joep Beving voor kippenvel bij het publiek met haar optreden. Het nummer ‘De Leven’ werd luidkeels meegezongen door het publiek en dit zorgde voor een bijzondere ervaring.

Watch on YouTube

De Jeugd van Tegenwoordig – Manon

De Jeugd van Tegenwoordig zorgt er altijd voor dat ze een leuk feestje bouwen en dit was op Lowlands dan ook niet anders. Met hun nummer ‘Manon’ zorgden ze voor een echt feestje.

Watch on YouTube

Rema – Calm Down

We hebben helaas geen beelden van het fantastische optreden van Rema, maar je kunt je voorstellen dat het populaire nummer ‘Calm Down’ hard werd meegezongen door het publiek.

Watch on YouTube

50YR Hiphop Tribute – Verre Oosten

Het hele publiek was aan het springen, moshpits vonden plaats, het was een fantastische show bij de 50YR Hiphop Tribute. Onze favoriet? Het nummer ‘Verre Oosten’.

Watch on YouTube

Froukje – Ik Wil Dansen

Wij wilden ook graag dansen en daar heeft Froukje ook zeker voor gezorgd. Met haar nummer ‘Ik Wil Dansen’ zongen we uit volle borst mee en we waren niet de enige.

Watch on YouTube

First Aid Kit – Emmylou

We hebben ontzettend genoten van het heerlijke optreden van First Aid Kit en hun nummer Emmylou. Een heerlijke sfeer in het publiek zorgde voor een optreden om nooit te vergeten.

Watch on YouTube

Billie Eilish – What Was I Made For?

We verheugden ons heel erg op de komst van Billie Eilish op Lowlands en wat was ze fantastisch goed! Haar nummer ‘What Was I Made For?’ was waanzinnig. Helaas hebben we hier geen beelden van, maar het decor was hetzelfde als het onderstaande optreden in Chicago.

Watch on YouTube

Sor – Zo Zijn

Misschien wel één van de meest spraakmakende en bijzondere optredens die we ooit hebben gezien op een festival. Sor besloot namelijk een orkest mee te nemen naar Lowlands.

Watch on YouTube