Celebs

6 modellen die je in de gaten moet houden

2
...

Cara Delevigne, Kendall Jenner en Gigi Hadid... We volgen deze dames op de voet. Wie daten ze? Met wie zijn ze bevriend? Waar gaan ze uit? Onderhand weten we eigenlijk wel alles over deze meiden. Girlscene ging op zoek naar de nieuwe opkomende modellen die jij in de gaten moet houden, want dit zijn de nieuwe Cara's, Kendall's en Gigi's!  

Molly Bair
Molly was vroeger naar eigen zeggen 'een raar meisje' dat veel gepest werd. Ze was namelijk van jongs af aan al lang en slank en had een apart gezicht. Deze bijzondere uitstaling zorgt er nu juist voor dat ze op de catwalk van Chanel, Dior en Moschino heeft gelopen. "Ik had nooit gedacht dat een meisje dat het grootste deel van haar jeugd met een unibrow, bril en Yoda T-shirt rondliep uiteindelijk in de Vogue Italia terecht zou komen." Leuk feitje: ze werd gescout op een vlooienmarkt.   


Imaan Hammam
Imaan is een Nederlands model met Marokkaanse en Egyptische roots. Ze is 19 jaar oud en werd op Amsterdam Centraal gescout toen ze nog maar 13 jaar was! In 2013 mocht ze al de Givenchy show openen en niet veel later stond ze in de Amerikaanse, Italiaanse en Franse Vogue. Onderhand heeft ze al gelopen voor merken zoals Hermès en Dolce & Gabbana. Afgelopen februari heeft ze nog een heel lieve shoot met haar modellenvriendje Naleye Junior gedaan, wederom voor de Amerikaanse Vogue.


Teddy Quinlivan
In de Louis Vitton lenteshow van 2015 maakte deze dame haar debut en sinsdien is ze niet meer te stoppen. De voormalig kunststudente heeft al voor de beste designers op de catwalk gestaan, waaronder Saint Laurent, Prada, Gucci en Burberry. De Amerikaanse is 21 jaar en heeft een grote liefde voor datingapps. Op Instagram zijn haar vreemdste gesprekken vaak terug te lezen. Verder staat ze bekend om haar edgy look en haar Bambi ogen.


Stella Lucia
Stella werd ontdekt op haar dertiende toen ze een aantal foto's op Facebook had gezet. Ze staat bekend om haar pruilmondje met volle lippen. Deze dame komt oorspronkelijk uit Australië en woont nu in Wenen. Haar eigen stijl omschrijft ze als moeiteloos chic, maar ook een beetje jongensachtig. Ze zegt verder nog dat ze mode als een kunstvorm ziet die ze gebruikt om zichzelf te kunnen uiten. 


Katie Moore
Onderschat nooit de kracht van een goede make-over, want daar is Katie het levende bewijs van. Voor de openingsshow van de Alexander Wang show transformeerde Guido Palau het model van girl next door in de meest gewilde punker van heel modeland. Haar ruwe en gewaagde uiterlijk zorgde ervoor dat alle grote merken haar op de catwalk wilden hebben lopen, waaronder Saint Laurent. Naast modellenwerk zou Katie nog graag acteren. Ze is namelijk geobsedeerd door Game of Thrones en wil heel graag Daenerys Stormborn zijn.


Mali Koopman
Australische surfmeiden zijn in dit seizoen en dat is precies de uitstraling die Mali heeft. Ze was een scriptschrijver-studente uit Sydney, maar reist nu de hele wereld over. Gelukkig is nieuwe culturen en mensen ontdekken haar favoriete hobby. Haar elegante uiterlijk zorgde ervoor dat ze voor onder andere Valentino, Chanel en Balenciaga op de catwalk heeft gestaan. Ze werd toevallig ontdekt door haar broer, die een bijbaantje had als modellenscout. Mali was de enige lange meid die hij kende en zo kwam ze in het wereldje terecht.


Wat vind jij van deze opkomende modellen?

Bron, bron, bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Joana

    @xdepulso wat is dat nou weer voor een rare opmerking. grappig genoeg kende ik ze allemaal niet. maar ook alle "zogenaamde blonde topmodellen" van nederland niet (met uitzondering van doutzen kroes door victoria secret). dat betekend niet dat nederland deze modellen niet erkent. niet iedereen houdt zich met alle modellen en modemerken bezig. en victoria secret is gewoon een hele bekende naam die vaak voorbij komt vandaar dat die "blonde topmodellen" van vs wat sneller herkenbaar zijn. vind het een beetje denigrerend over komen.

  • 1 jaar geleden xDepulso

    Imaam is al jaren wereldberoemd, nederland erkent het alleen niet zoveel als bij de zogenaamde "blonde topmodellen" jullie lopen best achter.

  1. 1