Celebs

Dé manier om erachter te komen op welke celebrity je lijkt

Krijg je weleens te horen dat je op Taylor Swift lijkt of juist de looks hebt van Kylie Jenner? Of misschien lijk je juist wel op Candice Swanepoel of heb je de klassieke uitstraling van Adele. Hoe dan ook, er is nu een manier om er voor eens en altijd achter te komen welke celebrity jouw dubbelganger kan zijn. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Nu er even geen school en huiswerk is kun je ongegeneerd het internet afstruinen zónder uitstelgedrag te vertonen. Tijd voor prioriteiten dus: op welke celebrity lijk je eigenlijk? Misschien hoor je weleens op straat of van vriendinnen dat je de looks hebt van Ariana Grande of Jennifer Lopez en nu is er een manier om erachter te komen of dat echt zo is.

Er is namelijk een tool ontwikkeld die aan de hand van je profielfoto op Facebook kan bepalen welke celebrity jouw (tweeling)zus zou kunnen zijn. Wij hebben het alvast geprobeerd en hoewel we niet echt een mega goede match krijgen is het alsnog leuk om het eens te proberen. Zo zou Girlscene’s Renée het meest op Emma Watson lijken:

Klik hier om te testen op wie jij lijkt.

PS: Ben je niet helemaal blij met de uitkomst? Refresh de pagina dan en kom erachter welke celeb nog meer een match is. 

Op welke celebrity lijk jij?

Must reads 👀