Celebs

De gekste babynamen van celebrities

Heb jij al bedacht hoe jij je kinderen gaat noemen? Misschien heb je alles al bedacht inclusief tweede namen, of wellicht denk je er nog helemaal niet over na. Eén ding is zeker, als je een kind krijgt dan kies je de allermooiste naam ter wereld uit. De meeste mensen kiezen voor een babynaam die al bestaat, maar celebrities gaan soms nét een stapje verder. Wat dacht je van Rainbow Aurora en Cricket Pearl? Lees snel verder voor meer gekke babynamen.


Rainbow Aurora
Bron: Instagram

Rainbow Aurora
Ouders: Holly Madison & Pasquale Rotella
Geboren op: 5 maart 2013

"Ik vond de naam Rainbow altijd al mooi. Er zat een meisje bij mij op school dat zo heette en ik was altijd jaloers op haar naam, want het is zo mooi en bijzonder" aldus moeder en ex-Playmate Holly Madison.

Bear Blaze
Ouders: Kate Winslet & Ned Rocknroll
Geboren op: 7 december 2013

Kate en haar man Ned hadden de naam al bedacht voordat hun zoon geboren was. Maar waarom dan Bear? De nickname van een vriend van Kate was Bear: "Hij was echt een beer. Iedereen kon uithuilen op zijn schouder en hij gaf de beste knuffels. Hij heeft heel veel betekend in mijn leven", vertelt Kate in een interview.

Cricket Pearl
Ouders: Busy Philipps & Marc Silverstein
Geboren op: 3 juli 2013

Cougar Town-actrice Busy Philipps en haar man hebben wel wat met gekke namen. Hun eerste kind draagt de naam Birdie, voor hun tweede koter hebben ze gekozen voor Cricket.

North West
Ouders: Kim Kardashian & Kanye West
Geboren op: 15 juni 2013

Wij zijn inmiddels al een beetje gewend aan de naam North West, maar eigenlijk is het wel een gekke naam. Het was al voorspeld dat Kim en Kanye hun kind zo zouden noemen, blijkbaar hadden de voorspellers gelijk. Kris Jenner zei in een interview dat de naam niks te maken heeft met de richting op een compas: "Kim legde me uit dat North gelijk staat aan de hoogste macht en baby North is het beste van hun samen. Ik vond het erg lief."

Booker Jombe 
Ouders: Thandie Newton en Ol Parker
Geboren op: 5 maart 2014

Onlangs is baby Booker Jombe geboren, broertje van de 13-jarige Ripley en de 9-jarige Nico. Blijkbaar wilden de ouders een wat apartere naam, maar verder hebben ze geen uitleg gegeven over de keuze van de naam.

Apollo Bowie Flynn
Ouders: Gwen Stefani en Gavin Rossdale
Geboren op: 28 februari 2014

Gwen en Gavin houden van ongebruikelijke namen, hun andere kinderen heten Zuma en Kingston. Onlangs is Apollo geboren. Bowie is de meisjesnaam van Gavin's moeder en Flynn is de meisjesnaam van Gwen's moeder.

Phaedra Bloom Forever
Ouders: Peaches Geldof en Thomas Cohen
Geboren op: 24 april 2013

Het zou gek zijn als Peaches een normale naam zou kiezen voor haar kind, gezien haar eigen ongebruikelijke naam: "Ik zou geen Geldof zijn als ik mijn kind een normale naam zou geven. Ik moet de traditie in stand houden. We hebben gekozen voor Bloom omdat mijn tweede naam Honneyblossom is en het is een ode aan het album van Nirvana. Forever hebben we gekozen omdat het cool klinkt" vertelde Peaches in een interview. 

Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence
Ouders: Uma Thurman en Arpad Busson
Geboren op: 15 juli 2012

Uma Thurman's oudere kinderen met Ethan Hawke heten Maya en Levon. Voor baby nummer drie heeft ze voor ongebruikelijke namen gekozen. Het meest gekke? De roepnaam van het kindje is Luna.

Pilot Inspector
Ouders: Jason Lee en Beth Riesgraf
Geboren: 28 september 2003

De My Name is Earl-ster heeft zijn zoon vernoemd naar een liedje van de indie rockband Grandaddy's: "Toen ik de eerste track voor het eerst hoorde, toen was ik helemaal van slag. Mijn vrouw Beth bedacht de naam Pilot naar aanleiding van dit nummer."

Apple Blythe Alison
Ouders: Gwyneth Paltrow en Chris Martin
Geboren op: 14 mei 2004

Nee, Apple is niet vernoemd naar het merk. Chris Martin kwam met de naam toen Gwyneth zwanger was. Gwyneth was meteen enthousiast over de naam omdat het zo 'lief' en 'helend' klinkt.

Kal-El
Ouders: Nicholas Cage en Alice Kim
Geboren op: 3 oktober 2005

Je kind vernoemen naar een superheld? Dat kan gewoon in celebrityland. De zoon van Nicholas Cage heet Kal-El, wat de echte naam van Superman is.

Egypt Daoud Ibarr Dean
Ouders: Alicia Keys en Swizz Beatz
Geboren in: oktober 2010

We kennen al een Paris, maar van een Egypt hadden we nog nooit gehoord. De zoon van Alicia Keys en Swizz Beatz is vernoemd naar het land Egypte, omdat Alicia daar belangrijke lessen had geleerd. Haar man kwam zelf met het idee om hun zoon zo te noemen.


North West
Bron: Instagram

Wat vind jij de gekste naam? Vind je dat er leuke namen tussen zitten?

Bron: huffingtonpost, people, buzzfeed

Must reads 👀