News

Dit zijn de deelnemers van Love Island Nederland 2020

Yay! De deelnemers van Love Island Nederland 2020 zijn eindelijk bekend gemaakt! Nog maar een klein weekje voordat we weer kunnen smullen van een van onze favo realityshows. Het was even duimen draaien of de show wel van start kon gaan vanwege het coronavirus, maar inmiddels weten we dat dat zo is en dat de opnames op het Spaanse eiland Gran Canaria plaatsvinden. Waarschijnlijk zijn jullie net als wij super nieuwsgierig naar de deelnemers van Love Island Nederland 2020. RTL heeft ons ein-delijk verlost. Kijk je mee? 

Dit zijn de deelnemers van Love Island Nederland 2020

deelnemers Love Island Nederland 2020

1. Axel (24, Wijgmaal, België)
De Vlaamse Axel is wiskundeleraar en kan je dus alles vertellen over de Stelling van Pythagoras. Zou hij dat ook proberen bij de ladies in de Love Island villa? Wij zijn heel benieuwd naar zijn moves. Zelf krijgt Axel genoeg aandacht van vrouwen, maar dat was dus nog niet voldoende (of misschien niet de juiste) om zich te binden aan iemand die bij hem past. Want settelen, dat wil Axel wel. “Huisje kopen, kindjes. Gewoon precies zoals het hoort.”

deelnemers Love Island Nederland 2020

2. Fabiënne (23, Eindhoven)
Beautyspecialiste Fabiënne is een echte flapuit en zegt dus precies wat ze denkt. We love it! Dat gaat ongetwijfeld voor interessante afleveringen zorgen. De Brabantse heeft zowel Nederlandse als Surinaamse roots en met haar enorme bos krullen trekt ze meteen de aandacht. “Als ik binnenkom, dan kom ik binnen als een bom en dan kan ik uitkiezen wie ik wil!” Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

deelnemers Love Island Nederland 2020

3. Guiliano (27, Overpelt)
Volgens Guiliano zelf is hij de ideale schoonzoon. Goed, dat moet nog maar blijken natuurlijk 😉 Niet alleen heeft hij de looks mee, deze Italiaanse Nederlander kan ook nog eens koken. OMG. Misschien heeft hij toch gelijk… Guiliano runt een Italiaans familierestaurant in België. Als je eenmaal het hart van deze man hebt veroverd zit je goed, hij is naar eigen zeggen namelijk zo trouw als een hond.

deelnemers Love Island Nederland 2020

4. Imen (25, Brabant)
Imen beschrijft zichzelf als ‘druk, vrolijk en een beetje gek’. De 25-jarige Brabantse make-up artist is gek op drankjes doen en die drinkt ze het liefst op een festival met haar vriendinnen, want dansen is haar passie. “Ik hou echt van dansen, ik sta nooit stil!” In de liefde heeft ze het geluk nog niet gevonden, maar ze heeft al grote plannen: als ze de liefde op Love Island vindt wil ze sowieso trouwen en kindjes krijgen. “Ik mis echt iemand om mee te knuffelen.”

deelnemers Love Island Nederland 2020

5. Joan (25, Amsterdam)
Joan weet niet zeker of de vlinders in haar buik nog werken, dus dat komt ze graag uitzoeken op Love Island. Dat komt ongetwijfeld helemaal goed: de keuze is reuze. Joan is hostess, maar ook DJ en komt uit Amsterdam-Noord. Ze flirt graag en zoekt een man met dezelfde droge humor die haar eindeloze geklets wil aanhoren.

deelnemers Love Island Nederland 2020

6. Josephine Charlotte (20, Kuurne, België)
Als er iemand zin heeft in Love Island is het de 20-jarige Josephine Charlotte wel. Het Vlaamse model gaat graag het avontuur aan en vindt het heerlijk om in de spotlight te staan. Maar, pas op: Josephine Charlotte speelt graag hard-t0-get en gunt je geen tweede kans. “Mannen die mij dumpen krijgen altijd spijt,” zegt ze daarover. Oh, oh… Dat wordt wat! “Ik ben klaar met jongetjes en ik wil een echte man vinden!”

deelnemers Love Island Nederland 2020

7. Lisa (25, Izegem, België)
De 25-jarige Vlaamse Lisa heeft de ware liefde nog niet gevonden. Op Love Island hoopt ze daar verandering in te brengen. Lisa heeft op de cover van Playboy gestaan en heeft een papegaai die thuis op haar zit te wachten.

deelnemers Love Island Nederland 2020

8. Mattheus (23, Sint-Truiden, België)
Wow! Hottie alert. De 23-jarige personal trainer Mattheüs is een echte romanticus. Hij is half Braziliaans, half Nederlands en spreekt ook nog eensvloeiend Portugees. Zingen kan Mattheüs ook nog. Oef, kunnen wij ons alsnog opgeven voor een nieuw seizoen?! Familie staat voor Mattheüs op nummer één. Als hij geen liefde vindt in de Spaanse villa dan weten wij het ook niet meer.

deelnemers Love Island Nederland 2020

9. Mert (20, Lochem)
Over knappe voetballers gesproken! Ook de 20-jarige Mert uit het Gelderse Lochem komt met een duidelijk doel: het meisje van zijn leven vinden. En die dan meenemen om voor te stellen aan zijn ouders. How cute! Mert is nog nooit verliefd geweest en vindt het dus tijd dat daar verandering in komt. “Ik wil proeven, ruiken en voelen wat liefde is,” aldus Mert. Wie helpt hem aan deze eerste romantische ervaring? We can’t wait. 

deelnemers Love Island Nederland 2020

10. Raphaëlla (21, Waterloo, België)
De 21-jarige Raphaëlla is studeert voor event manager en noemt zichzelf prettig gestoord. Ze staat helemaal open om nieuwe dingen uit te proberen. Haar doel is om alles uit het leven te halen en nergens spijt van te hebben. Ze gaat altijd haar eigen gang en maakt zich geen zorgen om wat anderen van haar vinden. You go girl! Goedkope openingszinnen, daar kijkt ze dwars doorheen. Wat ze wel zoekt? Eigenschappen als lief en loyaal staan hoog op het lijstje van deze voormalige Miss Waals-Brabant.

deelnemers Love Island Nederland 2020

11. Remco (25, Utrecht)
Not but zeker not least is Remco. Remco is een surfer uit Utrecht en houdt van twee dingen; water en vrouwen. Nou, dat moet in de Spaanse villa wel goed komen. De 25-jarige krijgt veel aandacht, maar heeft de ware nog niet gevonden. Naar eigen zeggen is hij snel uitgekeken, maar vastbesloten om op Love Island iemand de vinden die bij hem past.

Beeld: RTL