News

De nieuwe Batman-film komt eraan (en dit zijn de eerste beelden) 

Goed nieuws voor iedereen die fan is van Batman (en van hunk Robert Pattinson), want de nieuwe Batman-film is in aantocht. Warner Bros heeft de eerste beelden inmiddels online gezet en als fan moet jij die zeker even hebben gezien.

Allereerst werd gezegd dat de nieuwe Batman-film in juni volgend jaar te zien zou zijn, maar helaas heeft de productie vertraging opgelopen. Door het coronavirus kon er niet worden gefilmd, en kwam de film dus even stil te liggen. Als het goed is worden de opnames gelukkig in september weer gestart. Door de vertraging is de film pas later te zien, namelijk in oktober 2021. Nog even wachten, dus!

Eerste beelden van de nieuwe Batman-film

Eerder is al bekend gemaakt dat de enige echte Robert Pattinson de rol van Batman zal gaan vervullen in de nieuwe film. Je weet wel, die knappe man, vooral bekend van zijn hoofdrol in Twillight ;-). Inmiddels zijn de eerste beelden gedeeld, want die waren al opgenomen toen het nog kon. We zullen dus nog even moeten wachten totdat de complete film te zien is, maar tot die tijd hebben we de eerste beelden om te bekijken!

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Batman-film:

Watch on YouTube

Bron: AD.nl

Must reads 👀