News

Gossip Girl(scene) week 48

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: de foto van deze superster kreeg de meeste likes op Instagram, Justin Bieber noemt Instagram ‘de duivel’, het ongemakkelijke moment tussen Bella Hadid en ex The Weeknd en déze Mean Girls-ster is zwanger!

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat we kunnen terugblikken op het afgelopen jaar. Welke foto uit 2016 heeft de meeste likes gekregen? Die titel staat op de naam van Selena Gomez. Coca-Cola zou wel blij zijn met de zangeres, het was namelijk een gesponsorde foto. Caching! De superster heeft nog meer goede zaken gedaan op Instagram, Selena stond maar liefst met 8 foto’s in de top 10 van foto’s met de meeste likes. 

Iedereen had het deze week over de Victoria’s Secret Fashion Show, en dan met name over Bella Hadid en The Weeknd. Het topmodel maakte haar debuut bij Victoria’s Secret en dat was er gelijk één om nooit te vergeten. Terwijl Bella over de catwalk paradeerde, trad The Weeknd op… that’s right: haar kersverse ex. Over een ongemakkelijke situatie gesproken! De spanning was voor iedereen te voelen. Maar het topmodel en de rapper gingen er volwassen mee om. Na afloop bedankte Bella haar ex via een Instagrampost: “Bedankt @theweeknd dat je de beste en en meest fantastische artiest van de planeet bent. You KILLED it, zoals altijd”. Geen bad break-up dus! 

En ineens was hij weg. Justin Bieber verwijderde zijn Instagramaccount, kwam nog één keer per ongeluk terug en is sindsdien van de Instagram-radar verdwenen. Terwijl hij eerst zo fanatiek was met het posten van selfies en concertfoto’s. Het lijkt er niet op dat Justin nog terugkomt, de superster noemt de app ‘voor de duivel’. De superster gaf een hele preek aan het publiek van zijn optreden in Londen. “Instagram is voor de duivel. Ik denk dat Instagram de hel is. Ik weet het voor 90% zeker,” gaf hij zijn fans mee. Ehhhh, oké Justin…

Babynieuws! Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn ouders geworden van een kerngezonde zoon. De actrice is afgelopen woensdag bevallen. Het is het tweede kindje voor het stel, ze hebben ook al een dochter, Wyatt, die in 2014 is geboren. De naam is nog niet bekend gemaakt, dus het blijft even spannend. Gefeliciteerd!

Nog meer babynieuws. Een Mean Girls-ster is in verwachting! Amanda Seyfried is in verwachting van haar eerste kindje. De actrice verscheen met babybump tijdens de perslancering van Givenchy’s nieuwe parfum Live Irrésistible. Daar kondigde Amanda aan dat zij haar eerste kindje krijgt met haar verloofde Thomas Sadoski. 

Daar blijft het babynieuws niet bij. De eerste foto van Cheryl Cole’s babybuik is hier! Vorige week schreven wij dat de zwangerschap bevestigd is en nu verbergt de zangeres haar babybuik eindelijk niet meer. De glimlach van Liam Payne zegt genoeg! 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀