Fashion

6 opvallende truien die jij nu in je kast wil hebben

Bij designers op de catwalk zien we veel kledingitems met eyecatching schouders langskomen. Het is uniek én opvallend, we like it! De wintertruien zijn al saai genoeg, dus het is zeker niet verkeerd om een trui met opvallende schouders aan te schaffen. Het geeft namelijk een bijzondere twist aan elke outfit. Durf jij deze trend aan? Lees dan snel verder om te kijken welke items hiervan verkrijgbaar zijn. 

Het valt op dat het bovenste gedeelte van het lichaam de focus is van dit seizoen, met name de schouders. De schouders worden op verschillende manieren benadrukt. Sommige designers zijn gegaan voor volume met behulp van textiel en schoudervullingen, zoals Chanel dat deed met veren. Elke designer pakt het anders aan, op de catwalk komen dan ook veel verschillende varianten langs. 

Check hieronder de catwalk looks. 

Francesco Scognamiglio

Francesco Scognamiglio kiest voor ruches om een woweffect bij de schouders te creëren.

Elie Saab 

Elie Saab houdt de schouders subtiel, maar laat de jurk vooral opvallen door gebruik te maken van veel glitters. 

Schiaparelli

Schiaparelli maakt geen gebruik van ruches, maar kiest voor vullingen in de schouders. 

Valentino

Valentino benadrukt de schouders en kiest ook voor een col die de aandacht trekt. 

Chanel

Chanel kiest voor veren en onderscheidt zich daarmee van de andere merken. De veren in de outfit lopen helemaal door tot aan beneden. 

Ralph & Russo

Ralph & Russo kiest voor een zijden stof, waarmee laagjes gecreëerd zijn op de schouders. Erg chic! 

Je kunt deze trend ook toepassen in je eigen outfits. Kies hiervoor blouses of truien met subtiele opvallende schouders. Kijk hieronder welke items verkrijgbaar zijn om mee te doen met deze trend. Een goede tip bij het kopen van een top met opvallende schouders is dat je deze het beste kan combineren met casual jeans. Op deze manier maak je het net iets draagbaarder voor overdag. In de avond kun je gaan voor een mooie rok eronder en een paar mooie hakken. Trek hierover een nette jas aan en je bent helemaal klaar. 


Bershka Victoriaanse blouse met ruches
| €19,99 


Boohoo gestreepte top | €21


ASOS kanten top
| €37,33


Mango off-shoulder blouse | €35,99


Mango kanten blouse
| €35,99


River Island mesh blouse met ruche
| €45

Lees ook: 

Bron
Beeld: Getty Images

Must reads 👀