Beauty

6 beautyproducten die jouw leven een stuk beter maken

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor verbetering. Je wilt meer genieten van het leven en er stralend uitzien, jouw favoriete beautyproducten helpen hierbij. Toch zijn er een aantal producten die je echt in huis moet hebben. Beautybox speelt in op onze behoeftes en komt weer met een heerlijk gevulde box. De volgende producten maken jouw leven écht een stuk beter.

beautybox januari
PEONY – Shadow trio
Je creëert de mooiste looks met dit oogschaduwtrio. De poeders zijn heel gepigmenteerd en blenden heel goed. Super fijn product om mee te werken, de oogschaduw blijft langer dan acht uur zitten. 

beautybox
The Afterspa
Met één simpele swipe je make-up eraf halen? Met de afterspa kan dat. Dit doekje is special gemaakt voor het verwijderen van make-up, het doekje neemt alle make-up op. Het meest geweldige is dat je geen remover nodig hebt, alleen een beetje water. Gun jezelf dit gemak in 2018!

beautybox
Trifle – Liquid Glow
Glow de pan uit in 2018, met deze liquid highlighter. Een klein beetje is genoeg voor een gezonde glans. Je kunt ook een beetje van deze highlighter door je foundation mengen voor een dewy effect. 

beautybox
FIGS & ROUGE – Hydra-activ day cream
Het is belangrijk om jouw huid goed te verzorgen in het nieuwe jaar. Jij wilt stralen en daar zorgt deze crème voor. Er zit zelfs vitamine A, C en E in, dit verzacht de huid enorm. 

beautyboxOrange Care – Hand & Foot treatment
Jouw handen en voeten hebben heel wat te verduren. Waarschijnlijk verzorg je ze bijna nooit, terwijl zij dat het meest verdienen. De handtreatment bestaat uit twee verzorgende handschoentjes. Je kunt daarom dus gewoon van alles nog doen. Hetzelfde geldt voor de foottreatment, dit zijn kleine schoentjes. 

Word jij helemaal blij van deze beautyproducten? Wacht dan niet langer en bestel deze Beautybox hier voor maar €14,95 per maand. 

Must reads 👀