Celebs

Iedereen heeft het over Famke Louise en haar nieuwe videoclip

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Fans denken dat Justin Bieber en Selena Gomez gaan trouwen, Famke Louise dropt nieuwe single én videoclip en Scott Disick en Sofia Richie maken hun relatie bekend met déze foto.

Je bent fan van haar of niet, maar Famke Louise is overal. De kersverse zangeres heeft gisteren haar nieuwe single gedropt en een paar uur later lanceerde ze haar videoclip. Het nummer Vroom zit minstens zo vol met slang en doet minstens zoveel stof opwaaien. In de clip zien we Famke met de welbekende braids, rapper Bokoesam met een dure auto en een My Little Pony die in de fik wordt gestoken. De clip is binnen een paar uur al duizenden keren bekeken. “Dankjewel voor het kijken! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Much love,” laat Famke aan haar fans weten.

Watch on YouTube

Selena Gomez heeft niet lang getreurd om de breakup met The Weeknd, want ze belandde binnen no time weer in de armen van haar toenmalige ex Justin Bieber. Maar ook de zanger keerde weer met hangende pootjes terug naar zijn ex. Volgens de laatste roddels zijn ook The Weeknd en Bella Hadid weer back in love. “Ze zijn weer hartstikke verliefd op elkaar,” meldt een bron tegen Us Weekly. De twee zouden meerdere keren per dag FaceTimen en appen. 

Alsof het nog niet fantastisch genoeg is dat Selena Gomez en Justin Bieber weer bij elkaar zijn, lijkt het erop dat de tortelduifjes de volgende stap nemen. Fans hebben namelijk een vermoeden dat Justin zijn Selena ten huwelijk gaat vragen! Dat vermoeden is ontstaan door een video waarin een paparazzifotograaf aan Justin vraagt of hij Selena een aanzoek gaat doen. De superster zei niks, maar lachte mysterieus. Fans weten het zeker: hij is iets van plan! Toegegeven: het is een vaag vermoeden, maar hoe leuk zou een Jelena wedding zijn… 

Scott Disick en Sofia Richie steken hun liefde steeds minder onder stoelen of banken. De twee verschenen voor het eerst samen op de rode loper en maakten hun debuut als koppel. De tortelduifjes waren gedurende de avond onafscheidelijk. Volgens een bron zoenden ze meerdere keren en raakten ze elkaar vaak aan. De dag daarna verschenen Scott en Sofia weer samen op een event van Art Basel. Hun relatie is erg omstreden gezien het leeftijdsverschil tussen Scott (34) en Sofia (19).

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀