Celebs

Yes! Deze ster gaat zeer waarschijnlijk in Riverdale spelen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze ster gaat in Riverdale spelen (en dat willen we!), Kim Kardashian plaatst weer eens een naaktfoto, Jay Z spreekt voor het eerst over overspel en de single van Ed Sheeran en Beyoncé is hier!

Als echte Riverdale-fan heb je natuurlijk allang gehoord dat er een spinoff van de serie komt: The Chilling Adventures of Sabrina. Het gerucht gaat dat niemand minder dan Selena Gomez de hoofdrol op zich neemt. Alsof het nog niet awesome genoeg is dat onze Selena weer aan het acteren slaat, is de kans heel groot dat ze een opwachting maakt in Riverdale. Yay! Waarom dit gerucht zo hardnekkig is? We leggen het je uit: Riverdale maakt onderdeel uit van Archie Comics, een reeks van stripboeken. The Chilling Adventures Of Sabrina valt daar ook onder. Daarom is het logisch dat het karakter uit deze nieuwe serie een opwachting maakt in Riverdale, zo maken kijkers kennis met Sabrina. Het is dus nog niet zeker of Selena de hoofdrol zal spelen, maar het zou zomaar kunnen. Sabrina heeft namelijk blond haar, en laat Selena haar lokken nét blond hebben geverfd… De maker van de serie wil nog niets kwijt, maar wij blijven hopen!

Het langverwachte moment is eindelijk daar: de single van Ed Sheeran van Beyoncé is uit! Van deze samenwerking hebben we altijd al gedroomd, want er bestaan geen betere artiesten dan Ed en Queen Bey. Het is een kerstnummer geworden, en we weten nu al dat we ‘m grijs gaan draaien deze maand. Het nummer heet Perfect, een bestaand nummer dat nu is verrijkt met Beyoncé’s ijzersterke stem. En ja hoor, it’s Perfect. 

Watch on YouTube

Sinds Becky with the good hair en de befaamde liftruzie tussen Jay Z en Solange, wordt er druk gespeculeerd over de slippertjes van Jay Z. Hoewel de songteksten boekdelen spreken, heeft het Hollywoodkoppel er publiekelijk nooit wat over losgelaten. Tot nu. De rapper geeft toe dat hij zijn vrouw heeft bedrogen. Volgens Jay Z hebben ze muziek gebruikt als therapie. Hij zegt dat het ‘heel, heel oncomfortabel’ was om elkaars goudeerlijke nummers aan te horen. “We zaten in het oog van de storm. De beste plaats is midden in de pijn. En dat is waar we zaten. Het was oncomfortabel. En we hadden veel gesprekken. Weet je, ik was heel trots op de muziek die ze gemaakt had, en zij was heel trots op mijn kunst. En uiteindelijk hebben we allebei echt een gezond respect voor elkaars werk.” Jay Z is zich ervan bewust dat hij Beyoncé erg veel pijn heeft gedaan. “Het moeilijkste is om op iemands gezicht pijn te zien die jij hebt veroorzaakt, en dan met jezelf moeten omgaan,” aldus de rapper. 

Het is weer zover: Kim Kardashian is poedelnaakt op Instagram. De realityster heeft al meerdere keren het internet gebroken met haar naakte lichaam, dus we kijken inmiddels niet meer op van een schaars kiekje op Kims Instagramaccount. Dit keer is er echter wél een doel van de naaktfoto’s. De vrouw van Kanye promoot hiermee haar Ultralight Beams poeders en gloss. Wij dachten dat poeder en gloss alleen voor je gezicht bedoeld was, maar blijkbaar kun je het ook voor heel andere eh… doeleinden gebruiken. 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀