Real life

Girls Issues: ‘Ik ben verliefd op een jongen uit mijn klas’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op een jongen uit haar klas.

Hi Girlscene,

Ik zit bij een jongen in de klas die ik best wel leuk vind. Ik weet alleen niet of het wederzijds is. Hij lacht veel naar me en kijkt ook naar mij. Hij wacht altijd tot ik opsta om de deur open te doen en loopt expres langzaam, zodat hij gelijk achter mij aan de klas in loopt. Zo doet hij nog meer van zulke dingen om in mijn buurt te zijn. Bij de andere meiden doet hij het niet… Vindt hij mij nu leuk of niet?

Groetjes, Anoniem.

Hi Anoniem,

Dit klinkt inderdaad erg lastig! Als het tot zover alleen bij kijken en lachen is gebleven, is het misschien een goed idee om iets meer contact te zoeken. Maak even een praatje of stel een vraag over het huiswerk bijvoorbeeld. Zo kom je erachter of er ook een klik is tussen jullie twee. Als er dan nog steeds een bepaalde spanning tussen jullie blijft hangen vindt hij je waarschijnlijk leuk!

Het is bij jongens altijd moeilijk om erachter te komen of ze jou ook leuk vinden, zeker als het nog niet verder is gekomen dan naar elkaar kijken en lachen. Als jullie meer contact met elkaar hebben wordt het vanzelf duidelijk hoe hij over jou denkt. Ga bijvoorbeeld een keer iets leuks doen samen, daarna is het waarschijnlijk wel duidelijk op welke manier hij naar jou kijkt. Is dit niet het geval? Dan kunnen deze tips je vast helpen!

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Must reads 👀