Lifestyle

Disney-fans opgelet! Op deze Disney datingsite vind jij jouw Mickey

Ben jij vrijgezel en ben je tot nu toe geen één man tegengekomen die jouw passie voor Disney begrijpt? Of laten we het zo zeggen: heb jij de Mickey bij jouw Minnie nog niet gevonden? Zoek dan niet verder. Girlscene heeft een datingsite voor Disney-fans ontdekt, waardoor het ineens een stuk makkelijker wordt om de liefde van je leven te ontmoeten.

Eerlijk is eerlijk, als Disney-fan is het soms moeilijk om iemand te vinden die dezelfde liefde deelt. Gelukkig is er nu een datingsite waarop mensen wél begrijpen hoe het is om fan te zijn! MouseMingle is speciaal in het leven geroepen om Disney-liefhebbers met elkaar te verbinden en ahhhh, als dat niet romantisch is.

disney datingsite
Daten met iemand die nóóit (we herhalen: NOOIT) met jou een Disney film zou willen kijken is voor de echte fan waarschijnlijk een afknapper. Wie de liefde vindt via MouseMingle heeft daar ongetwijfeld geen problemen mee. Op deze datingsite vind je dus alleen mensen die, net als jij, de grootste fans van Disney zijn. Nu sporen we je natuurlijk niet aan om actief te zijn op een datingsite als je daar totaal geen zin in hebt, maar hoe magisch is het dat er nu wel een plek is voor alle Disney lovers ter wereld? We like!

Wie weet trouw jij dan ook op de volgende manier… <3

Beeld: iStock

Must reads 👀