Lifestyle

Jingle Bells! De mooiste kerstmarkt mét winterse ijsglijbaan is vlakbij

2
...

Duizenden lichtjes, gezellige kerstversiering en heel veel eten: we kunnen nu al niet wachten tot het kerstmarkten-seizoen begint. Een kerstmarkt bezoeken is een must do als de kerstdiners in zicht zijn. Dit jaar pakt een van de mooiste kerstmarkten nog groter uit dan normaal: er is een overdekte schaatsbaan én een ijsglijbaan. Het beste nieuws? Deze supertoffe kerstmarkt is vlakbij!

Ga jij dit jaar naar een kerstmarkt maar weet je nog niet naar welke? Zet de kerstmarkt in Leuven bovenaan je lijst! De kerstmarkt is dit jaar namelijk nog specialer dan normaal. Tijdens de dertigste editie is er een heuse overdekte schaatsbaan. Maar er is meer: er is ook een ijsglijbaan. Hierbij kun je in een ijsstoel naar beneden roetsjen, hoe leuk is dat! En nee, op de ijsglijbaan zijn niet alleen maar kinderen te vinden want de glijbaan is ook voor volwassenen bedoeld. Hoera!

Door de combinatie van de ijsglijbaan en schaatsbaan heeft Leuven het grootste ijsconcept van België. Verder kun je natuurlijk gewoon terecht bij de traditionele kerstkraampjes (glühwein!) en is het park waarin de kerstmarkt plaatsvindt helemaal verlicht. En je kunt er genoeg shoppen voor kerstcadeaus. Kortom: hier wil je bij zijn!

Waar? 

Sint-Donatuspark
Tiensestraat
3000 Leuven

Wanneer? 

Van donderdag 7 tot en met woensdag 20 december 2017

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 maanden geleden Amica

    Oeh gezellig! Ik heb echt al zin in kerstmis haha

  • 2 maanden geleden Soundsoldier

    Het is nog niet eens winter!

  1. 1