News

Pathé opent 4D-bioscoop met bewegende stoelen én geur

0
...

Kijk jij het liefst romantische komedies met vriendinnen of ga jij voor een actiefilm met je vriendje? Als jij graag naar de bioscoop gaat hebben wij heel goed nieuws voor je, want er gaat een nieuwe wereld voor je open. Vanaf december opent Pathé namelijk de eerste 4D-bioscopen met beweging én geuren.
 

4D-bioscopen met beweging en geur

In heel veel landen zijn er al zogenaamde 4D-bioscopen met geur en bewegingselelementen. Deze extra features zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt dat jij zelf in de film zit. Nederland bleef helaas achter, tot vandaag. Pathé maakte namelijk vandaag bekend dat zij de eerste 4D-bioscopen in Nederland gaan openen. Woohoo! In december zit je al in zo'n 4D-bioscoop. Lees hieronder of er een bioscoop bij jou in de buurt zit.

pathe 4d bioscoop

In deze bioscopen moet je zijn

Wil jij binnenkort een film letterlijk in geuren en kleuren zien? Dan moet je naar Pathé De Munt in Amsterdam of Pathé De Kuip in Rotterdam. Wij hopen dat er snel meer bioscopen volgen.

De prijzen

Wat gaat zo'n bioscoop kaartje kosten? Dat is nog niet bepaald. In het buitenland betaal je zo'n €6 meer voor een kaartje.

Beeld: RTLnieuws

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook