Lifestyle

Deze budgettip is perfect voor alle meiden die net op kamers wonen

1
...

Huur, gas, water, licht, internet... Oei, er komen maandelijks heel wat vaste kosten kijken bij het wonen op jezelf. En dan hebben we het nog niet eens over de wekelijkse boodschappen gehad. We willen natuurlijk niet de hele maand op een houtje bijten en daarom hebben wij een super handige tip voor je. Benieuwd? Lees dan snel hoe jij een hoop geld bespaart.

Woon jij net op kamers?

Grote kans dat jij in het begin wel even moet wennen aan al die vaste kosten... Het liefst besparen we niet op onze boodschappen, want hey, wij houden nou eenmaal van lekker eten. Lekker eten en toch geld besparen? Hallo Superbox! Deze box zit bómvol producten die jij gebruikt in het dagelijks leven, maar dan voor een heel fijne prijs! Denk aan de nieuwste smaak Pickwick thee, een Sleep Repair masker van Mudmasky en onze nieuwe verslaving: Arizona thee. Deze producten zitten er nog meer in de Superbox:

super box

Voor jezelf of cadeau

De Superbox heeft een waarde van ruim €200 en bestel je nu voor maar €19,95. De box laat je kennis maken met producten die jij zéker een keer moet proberen. Woon je nog thuis? Dan is dit ook een hartstikke leuk én origineel om cadeau te geven aan je zus/vriendin/neefje die op kamers gaat wonen.

Klik hier om de Superbox te bestellen en laat 'm gratis bij jou of één van je vriendinnen bezorgen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 maanden geleden Joana

    ik denk dat de tip "koop alleen wat je echt nodig hebt" beter is, en dit is juist het tegenovergestelde. meestal krijg je producten dat je toch niet nodig hebt of op je boodschappenlijstje stonden. en verder is het meeste van zo'n box vaak waardebonnen (voor bv een spa dag voor 50 euro ofzo) waar je als student waarschijnlijk toch geen gebruik van maakt.

  1. 1