News

Deze YouTuber lanceert dit nieuwe beautyproduct en het ligt nu al in de winkels

Steeds meer YouTubers lanceren eigen producten. Anna Nooshin ontwerpt een eigen sieradenlijn, Enzo Knol heeft zijn eigen merchandise en Jiama lanceerde laatst haar eigen boek. Gisteren bracht wederom een YouTuber fantastisch nieuws naar buiten, want deze YouTuber kondigde via Instagram een samenwerking met een beautymerk aan. Goed nieuws meiden, want het ligt nu al in de winkels mét flinke korting.

YouTuber lanceert beautyproduct

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar we hebben het over niemand minder dan *trommelgeroffel* Mascha Feoktistova. Eén van onze favoriete YouTubers lanceert namelijk in samenwerking met Elegant Touch Official een hele nieuwe lijn met nepnagels. 

Scoren mét 25% korting

De nagels zijn tot in detail door Miss Beautygloss uitgekozen, denk aan de vorm de kleur en uiteraard de naam van de nagels. De lijn bestaat uit drie soorten: Puffy Marshmallow (kort en lila), Chocolate Dreams (langer en donker) en Strawberry Milkshake (langer en lichtroze). De nagels koop je exclusief bij Etos te koop voor €9,99 per doosje. Psssst, de echte speurneuzen onder ons hebben het misschien al eens gezien. De nagels zijn nu al in de aanbieding en gaan de deur uit met 25% korting! Dat betekent dus dat je ze deze week al scoort voor slechts €7,50.

korting etos beautygloss

Beeld: iStock

Must reads 👀