News

Lil’ Kleine ligt onder vuur na zijn merkwaardige actie in Expeditie Robinson

De donderdagavond is gereserveerd voor Expeditie Robinson. Lil’ Kleine is dit seizoen een van de deelnemers, en heeft de drank, drugs en luxe verruild voor een primitief leven op een onbewoond eiland. Gisteravond zagen we de rapper in actie komen, maar niet iedereen is gecharmeerd van hem. Lil’ Kleine krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen door een merkwaardige daad… 

Vrijwillig vertrek

Lil’ Kleine is de eerste die Expeditie Robinson moet verlaten. En niet doordat hij eruit is gestemd door een geheim complot. De rapper is zelf uit het programma gestapt. Jorik, zoals Lil’ Kleine in het echt heet, had het na drie dagen wel gezien op het eiland. “Het valt echt tegen hier,” verklaarde hij. Ook was de ex van Monica Geuze niet te spreken over de omstandigheden op het eiland. “Als je iemand ziet slapen in de regen, dan lijkt dat op tv drie minuten. Maar voor ons is het 24 uur zo.” De rapper deed naar eigen zeggen mee om na te denken over zijn leven en geluk. Lil’ Kleine vindt dat dit na drie dagen ook is gelukt, omdat hij zichzelf is tegengekomen. 

Kritiek

De rapper krijgt enorm veel kritiek door zijn vrijwillige vertrek. Veel mensen vinden het ‘slappe hap’ van hem. Op de social media van Expeditie Robinson regent het negatieve reacties over Lil’ Kleine. “Hij schijnt ook nog toestemming te hebben gehad om te mogen roken buiten het zicht van de camera’s. Och wat heeft die jongen veel geleerd,” schrijft een kijker. “Schandalig. In 2 dagen zoveel geleerd. Andere mensen plegen er een moord voor om mee te doen,” luidt een andere reactie. “Tja geen drank en drugs op het eiland hè..,” concludeert een andere fan. Er zijn ook mensen die het voor Lil’ Kleine opnemen: “Ik vind het al respect dat hij het drie dagen heeft volgehouden.. Ik zal het niet eens een dag volhouden.”

Beeld: Brunopress

Must reads 👀