Fashion

Zien! De nieuwe Dr. Martens schoenen hebben een make-over gekregen

0
...

Je hebt verschillende schoenen die je áltijd in het straatbeeld blijft zien. We noemen bijvoorbeeld Converse All Stars of Dr. Martens, en juist laatstgenoemde ziet er tegenwoordig héél anders uit. Maak je borst maar nat, want deze stoere boots hebben een niet zo stoere make-over gekregen! En de grote vraag is: wil je ze hebben?

Het is een love it or hate it ding, want we durven te wedden dat niet iedereen van dit nieuwe... uh... uiterlijk houdt. Als je aan Dr. Martens denkt, denk je waarschijnlijk aan stoere boots en coole chicks, maar het merk lijkt nu heel even van dat imago af te willen. Want één ding is zeker: ze zijn gek op unicorns en rainbows op Dr. Martens HQ!

Glitter Dr. Martens

Je leest het goed: de nieuwe modellen zijn helemaal glitter en glamour. Vier paar schoenen hebben een nieuw uiterlijk gekregen en ze zijn ongetwijfeld heel anders dan de boots die je op straat hebt gezien (of in je kast hebt staan). Enne, als glitters en unicorns helemaal je ding zijn mag je alvast beginnen met sparen, want dan wil je de volgende schoenen ongetwijfeld in je bezit hebben!

dr martens glitter
1. Dr. Martens Youth Delaney Glitter €115

dr martens glitter
2. Dr. Martens Youth Delaney Glitter €115

dr martens rainbow
3. Dr. Martens Rainbow Pascal Glitter €150

dr martens rainbow
4. Dr. Martens Rainbow Glitter €120

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook