News

Zie jij waarom deze hilarische opblaas flamingo viral gaat?

1
...

Er is één item dat niet mag ontbreken tijdens je vriendinnenvakantie dit jaar: zo'n roze opblaas flamingo. Zonder deze gezellige vriend is je vakantie natuurlijk niet compleet! Sterker nog, je wil waarschijnlijk de helft van je koffer opgeven zodat 'ie mee kan. Dat gold ook voor Niek Deckers en zijn vriendin. Maar hun flamingo had nogal een gekke afwijking...

De vriendin van Niek wilde niet op vakantie gaan zonder zo'n populaire flamingo, maar met haar Intertoys exemplaar was ze achteraf helemaal niet zo blij. Het heeft namelijk een 'afwijking'. Niek vertelt hoe het zit.

Gekke klacht

"Beste Intertoys, Onlangs heeft mijn vriendin bij jullie een opblaasbare flamingo gekocht. Bij het kopen van de flamingo keek ze er al naar uit om hier lekker op te dobberen op de zee, tijdens onze vakantie. Je zult denken waar gaat dit bericht naar toe.. Zoals hieronder te zien is op de foto is deze flamingo anders dan de andere flamingo's op de wereld. Deze flamingo heeft een afwijking. Tijdens het opblazen van de flamingo was mijn vriendin erg teleurgesteld omdat dit niet was wat ze verwacht had. Ze had graag gedobberd op een flamingo van het normale silhouetten. Graag hoor ik spoedig van jullie wat er mis gegaan is tijdens de zwangerschap van deze flamingo. Wij horen graag van u hoe wij het beste om kunnen gaan met deze speciale flamingo. Met vriendelijke groet, Niek Deckers"

Hoe hilarisch ziet dit eruit? Arme flamingo!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 maanden geleden fleurdk

    Ik hou van Flamminge, ik heb mijn hele kamer in Flamingo

  1. 1