Series & Films

Couple alert! Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn zoenend gespot

2
...

In Riverdale zijn Cole Sprouse en Lili Reinhart als Jughead en Betty een niet voor de hand liggend koppel. Zij komt uit een net gezin, hij heeft een vader bij de Southside Serpents. Erg ongewoon dus, maar de liefde leek alles te overwinnen. Rumour has it dat Cole en Lili niet alleen op de set elkaars vriendje en vriendinnetje zijn, maar dat ze ook in real life een koppel vormen!

De geruchten over de relatie van Cole en Lili buiten de set om gaan al langer, maar geen van beide wil daar maar iets over zeggen. Toch kun je niet om het volgende bewijs heen. De shippers lijken eindelijk het antwoord te krijgen waar ze al zo lang op wachten!

Zoenend gespot

People weet namelijk te melden dat Cole en Lili - dus niet Jughead en Betty - zoenend zijn gespot. Waaaaa. Allereerst werd Betty op Comic Con gespot in zijn rode blazer (zie de tweet hieronder), maar daar bleef het dus niet bij. Later waren ze aan het knuffelen en zoenen met elkaar. Nu denk je: pics or it didn't happen en je raadt het misschien al... Die beelden zijn er niet. Maar als ze echt een relatie hebben duurt dat vast niet lang meer. 

cole sprouse lili reinhart

Cole's reactie

Een reactie van Cole en Lili hoef je niet te verwachten en volgens Seventeen hoef je daar niet op te hopen. Cole vertelde eerder al dat mensen hem kunnen shippen wat ze willen en dat het helemaal prima is als het om zijn rol als Jughead gaat, maar dat hij over zijn privéleven nóóit iets kwijt wil. "Ik behoor tot de groep die nooit iets over zijn privéleven met het publiek gaat delen. Een groot deel van mijn leven scheid ik werk en privé en ik ben van plan om dat te blijven doen." Oké, we snappen het. Het zou alleen zó leuk zijn als het echt waar is!

Beeld: The CW

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 4 maanden geleden lilli

    schattig koppel

  • 4 maanden geleden Liah

    Waaah, okee 1. Rood staat hem goed. 2. Supercute dat zij zijn jasje draagt. 3. Ik hoop dat ze echt een stel zijn

  1. 1