News

Jongen die zijn haar jaren niet heeft geknipt verandert na kappersbezoek in een hunk

4
...

Een jongen, wiens naam niet bekend is, ging door het leven met lang haar en een grote baard. De kapper had hij al jaren niet gezien. Maar toen hij naar een andere stad verhuisde, vond hij het tijd voor verandering. De jongen besloot de kapper weer eens op te zoeken en wow... wat een nieuw kapsel wel niet kan doen. Van een zwerver-look naar een absolute hunk!

Transformatie

De transformatie van de jongen gaat viral en dat is niet voor niks. Het verschil tussen de voor- en na foto van zijn kappersbezoek is ongelooflijk! Als je de jongen op de voor-foto tegenkwam op straat zou je er waarschijnlijk niet naar omkijken, maar met een ander kapsel is hij ineens veranderd in een ware hunk! 

Onherkenbaar

De jongen is vrijwel onherkenbaar met een korte coupe en getrimd baardje. Deze transformatie bewijst maar weer eens hoe belangrijk een goed kapsel is. Hoe het nu met de jongen gaat is niet bekend, maar het lijkt erop dat hij elk moment gescout kan worden door een modellenbureau ;-).

My barber is a goddamn hero

Lees ook: 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 4 maanden geleden Teddybeer

  Het inderdaad een hele verandering maar eerst was hij ook niet lelijk hoor.😂

 • 4 maanden geleden PaperTown

  Inderdaad een transformatie! Het jammere vind ik wel dat het lijkt alsof jullie een random foto hebben gevonden op Facebook, en er een verhaal om hebben verzonnen. Zo belangrijk vind ik het ook niet om te lezen.

 • 4 maanden geleden Whaley

  'Van een zwerver look naar een absolute hunk!' Wauw, serieus? Vind ik onnodig en negatief. Lang haar met een baard staat niet meteen gelijk aan onverzorgd of zwerver-achtig.

 • 4 maanden geleden LovaticForever15

  Sexy hoor

 1. 1