News

Blogger favoriet: héél Instagram is in de ban van dit zomerse accessoire

Bloggers zitten bovenop de fashion trends en zijn daarom de eersten die met hippe items worden gespot. En daar hebben wij weer wat aan, want we kunnen de looks zó kopiëren! Deze zomer is er een accessoire voor in het haar waar vrijwel alle fashion bloggers mee worden gespot. Je hoeft Instagram maar te openen en je ziet de haaraccessoire al voorbij komen in je feed. Weet jij al waar we het over hebben? We verklappen het in dit artikel. 

Stijlvol en praktisch

We houden ervan als een item zowel fashionable als praktisch is. Dat is misschien ook de reden van het succes van de fluwelen bandeau. Het kán je niet ontgaan zijn: de bandeau van Atelier Des Femmes domineert jouw Instagram feed. De bandeau maakt elke zomerse look af, en is – niet geheel onbelangrijk – ook heel praktisch. Als het warm is en er een fris briesje staat, is het wel zo fijn als jouw haar uit het gezicht is. En als je haar vet is, bijvoorbeeld na een dag strand, kun je dat prima verhullen met de bandeau. Win-win!

Blogger favoriet

Laura Ponticorvo, Jamie Li en Vivian Hoorn zijn een van de vele bloggers die met de Atelier Des Femmes bandeau gespot zijn. Het modemerk, dat een winkel heeft op de Amsterdamse Singel, is opgericht door Floor Bos. “Nadat ik was afgestudeerd van het Amsterdam Fashion Insititute, wist ik niet wat ik moest dragen tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek. Waarom kon ik geen pak voor vrouwen vinden dat zowel power als vrouwelijkheid uitstraalt? Ik besloot de uitdaging aan te gaan om het ultieme vrouwenpak ontwerpen,” vertelt de oprichtster over de inspiratie van Atelier Des Femmes. Inmiddels heeft Floor dus groot succes met de bandeau en het is ook nog redelijk betaalbaar! De prijzen beginnen vanaf €18,95.

Wil jij de bandeau ook rocken?

De bandeau is heel makkelijk in te doen, maar je moet wel even weten hoe. Hieronder zie je de techniek hoe je de haaraccessoire in je haar knoopt. 

bandana velvet fashion musthave

De altijd knappe Anouk Yve spotten wij ook met dit zomerse accessoire! Te leuk hoe zij hem combineert.

bandana velvet fashion musthavebandana velvet fashion musthave

Lees ook: 

Must reads 👀